[I/A] Marvel Future Fight [18] 無限之戰 - 情報狗幾時出新制服更新

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
有課嘅1500石買到T2 隊長,慳好多時間同材料
我都諗緊直唔直接買T2隊長....
對新手黎講好吸引...
T2隊長洗得幾多料呀

唔使用1500晶去T2佢咁浪費
睇完即刻打消左個念頭..哈哈
姐係留比三子 或者 月卡角最抵? 定係WB
Wb t2要打料先得 好似係
慳返升裝d料,錢,刷bios d體拎去俾其他,新手呢d野都幾重要,錢好撚缺
我都課左直上NOVA T2...而家搞緊隻SNOW同小美上T2..
新手想問 磁力王pack 係咪要買, 買左先過史詩狼人係咪好d.

定係留石買制服好過?

另外想問兩個史詩係咪最終會幫dr. Strange 同狼人變6星?
1.要jean grey一定要買磁力王pack
而jean grey暫時都仲係所有mode既一線角色
但可以過左史詩狼人先買 唔一定要而家買 所有獎勵都可後補

2.係
6600早買早d日日拎20體同材料
有能力建議愈早買 愈好 當你遲買100日
條數都幾襟計
直升T2 係可以留比nova
有3 張咁癲就升埋antiman 同blue marvel
同升唔升ca,我覺得係冇衝突
ca 呢d 玩到冇咩野升先算啦,隊長易farm
1500 晶買制服好過

wb 要靠你打wb 儲素材
課金都升唔到咁多native
想快真係巴哈或第一頁,最慳
thx 補充
感謝!
要點做先會有jean grey, 要再課金?

我記得game入面有寫
嘩, 要全部紅6星
隻野好勁?
圖片模式第三張圖
由舊年出左到依家呢個META仲係最頂端 你話勁唔勁
其實有無話邊d英6*就得,邊d英要6紅埋,睇下個隊長技有無用?
能攻物攻隊長我會優先考慮 解狀態果D會1紅

要升T2果D就冇計啦 一定要6紅

其他有能力6黃過到影域關既 我都唔會紅佢 留返D材料先
arm arm 有人提,唔記得有xmen pack
1500 晶買制服/儲6600 xmen好過
勁到豬閪
唔係六紅,係全部都要T2

不過其實唔算真係太難,重點係你有買6600個磁力王包
有冇人T3咗隊長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞