[I/A] Marvel Future Fight [18] 無限之戰 - 情報狗幾時出新制服更新

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
好記得2017年頭左右練失格索爾同WWHULK
同時練上去傳說100%
練左好耐下
然後我預雷神3上映之後會出勁既新skin
就卡左係度
然後有次手殘睇緊hulk d stat 又儲曬料係度
錯手升左上神話

後悔到依家
新星一定要逐個生體換返黎?t1已經好撚勁
高階6星卷畀2099 點知畀咗黑人spidy
依個反而聽得多
如果ws冇T2係咪可以唔洗買個skin
照買 T1已經夠打BOSS有突
之前Bucky一早升左6星 前幾日派個隻Bucky就變左比256生體我 而家升Bucky做T2真係唔難
新手最岩買IM WS 雷神 女美 LOKI
之後鳩配幾隻6星打世王,已經夠5場
咁就仆街啦 不過我係買咗鐵拳俠 地獄火 應該無事掛 兩隻都未升過 諗住買定 有折 之後先升
我驚到我升完又改返廢
隻game點會改廢 只會繼續出更勁既等人買
真係會忍唔撚住課金
已經課咗月卡
終於買到罰叔套衫 輸出好堅但仍然都係好紙板,好撚易死
呢隻驚食相核突 但又真係好易落搭個到慘
一萬水晶 秒咗 得返4000 留比下次
買咗幾件制服 但隻角色一星照買住先
好唔抵喎
到時一個改版被遺忘就
咁就仆街啦 不過我係買咗鐵拳俠 地獄火 應該無事掛 兩隻都未升過 諗住買定 有折 之後先升

除非有愛,唔係依家呢個META唔會買佢先

搵我 巴打講既一堆垃圾uniform我都有買

Red Skull, green goblin, Doctor Octopus, mockingbird, Kingpin, Deathlok
呢啲真係時代既眼淚
IM買完skin 好勁,我用T2海拉做隊長, T2 IM已經打到一般㓕霸
咁q抵
我都係,依家係D卡片廢
所以買左雷3,雷神同LOKI慢慢升,拎2張P卡

冇追post冇追巴哈
t2揀左佢
諗住買制服增強下佢

I know that feel

其實呢隻都可以打到一2x層影域既 "鷹眼" 關卡
不過近戰英依家有好幾隻都幾強,未必排得到用佢啫
巴打你仲壯烈過我

隊長 IM 雷神共4件 GG 5件
以前玩fb個隻marvel game
鐵拳俠好勁,攻高又有補血技
所以錯覺以為e到都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞