[I/A] Marvel Future Fight [18] 無限之戰 - 情報狗幾時出新制服更新

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
要,可以洗到200增傷
我就係借人地部android睇,好似生體月卡平8蚊同shield lv包平30蚊,其他貴包都係同價
今次想買 舒利 雷神(3或iw 未決定) gg俠 小美 hulk

但冇石
Hulkling萬歲
課3年包
搭單問呢粒岩邊個用?
即係3週年$688
如果688我可能課左
狼人X23 雞保 快銀 鳳凰呢D
Thx
X23要itgb 唔係好快知咩事
我個an戶口係美國 99.99usd
都平過788先啦
我兩部機睇成8舊水真係落唔到手
張卡收1:8
新手 老手 回歸老手 買制服須知
最重要記住追Post
有人答咗 你又問 真係好on9
記住追Post

其實每個人都唔同
有人大課 有人小課
有人休閒玩家 有人長期忠實玩家
有人好多水晶 有人冇水晶
所以無一套必買制服方案 你睇返自己要咩角色先最重要
缺反派就買反派 缺女性角色就買女性角色
未有6星就算買咗都冇用
1個月1次制服優惠
買1套你急需先

1. 雷神買邊套

雷神3 為咗P卡
無限之戰 為咗輸出

單比制服 無限之戰贏9條街 輸出驚人
https://www.youtube.com/watch?v=Vu5dI2DO7TY

不過P卡可以提升整體實力 長遠需要依張P卡
建議無課買雷神3攞P卡
無課攞P卡係零 所以唯有買雷神3攞P卡
就算有課 10萬水晶都可以唔出P卡

有課就睇係要咩
而且升雷神3做神話都唔易
計好條數再決定

有錢2套都買

2. 多套制服

同一角色 有幾套制服
買邊套制服好?
有新買新

不過有例外
以下幾套都係較差 唔好買
1. Cyclops - Marvel Now
2. Wolverine- ANAD
3. Thor (睇上面)

點睇新?
入去其中一套制服
有得揀左右唔同制服
最右嘅就係最新

3. 新手制服

暫時必買一定係winter soldier
a) Winter Soldier 無限之戰

其他唔錯制服
a) IronFist Marvel Iron Fist
b) Hulk 雷神3
c) Ironman 無限之戰
d) Captain America 無限之戰
e) Hela
f) Satana

建議了解自己角色池先好揀制服

以下角色冇制服都勁 有就更強
問自己需唔需要更強角色 定夠用就算
a) Sharon Roger
b) Shuri (打WBU 就一定要)

4. 唔好買邊套制服

以下幾套就有新制服 唔好買
antman
wasp
Giantman
rocket raccon
warmachine
Starlord
Hulkbuster MK43

以下幾套垃圾
serect war venom
Baron Mordo
Doctor Octopus

以下角色都係垃圾 買咩都冇用
Dethlok
Blade
Black Cat
Redskull
daredevil
green gobalin
garmora
MODOK
malekith
mockingbird
Kingpin
Nebula
Wong
Squirrel Girl
Crossbone
Lash

5.老手必買

a) Shehulk 打WBU
b) Shuri 打WBU
c) Inferno 打Ebony WBU (可能係 投資有風險)

6. Avenger 無限之戰

a) Winter Soldier 必買
b) Black Order 如果兩隻冇練唔使買
c) Spiderman vs Ironman vs Captain 買邊套?
睇你影域缺咩屬 就買咩

唔追POST就等畀人屌

想問呢個其實抵唔抵 同 計唔計VIP架
唔好意思
想問點解WS 制服係必買?
有無人解答貴個d pack 我開an機見一樣價錢?
唔錯係咪數漏左Infinity War隻Spidey
勁到抽筋,PVP有時都全靠佢
成日撞到有人唔裝web resist, 網到完場

聽前幾頁既巴打講整個List,
但係自己未開始打,參考咗巴哈睇下可以用咩過
但係都有10層冇角色,highlight咗邊啲冇

剩番呢啲有冇邊隻打到一層?
邊啲可以留比後面嗰幾層冇角既打?

Web resist
成日比人屈
想問下loki 女人定雷神3好?
Hela制服....有同冇分別大唔大?
暫定會買IM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞