【有甜】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚(2)

1001 回覆
1219 Like 83 Dislike
其實細表姐是個boy
個次之後,我因為要讀書都好少再返鄉下,就再冇見過細表姐。不過我都有定期寫下信比佢,不過佢越覆越疏,最後都冇再寫信。

個陣我都好掛住細表姐,但都冇乜機會聯絡到佢。聽老母講佢都出左國去美國讀書,應該唔會再返黎。我個刻好後悔我個陣冇繼續搵方法聯絡細表姐,我決定要努力讀書,去美國搵細表姐

依家我冇再後悔喇,因為....

「小笨,你想先吃飯還是先吃我啊?」
係,我係美國見返細表姐,佢個陣仲靚左,不過呢個會係第二個故事
「當然是...」
我已準備除褲,但細表姐溫柔咁捉住我對手
你唔快d出文咪駛旨意屌我呀!再唔出文今晚食自己啦!

隊短

您都有睇
真實係村姑大表姐搞樓主 清純細表姐見到樓主就避開
個次之後,我因為要讀書都好少再返鄉下,就再冇見過細表姐。不過我都有定期寫下信比佢,不過佢越覆越疏,最後都冇再寫信。

個陣我都好掛住細表姐,但都冇乜機會聯絡到佢。聽老母講佢都出左國去美國讀書,應該唔會再返黎。我個刻好後悔我個陣冇繼續搵方法聯絡細表姐,我決定要努力讀書,去美國搵細表姐

依家我冇再後悔喇,因為....

「小笨,你想先吃飯還是先吃我啊?」
係,我係美國見返細表姐,佢個陣仲靚左,不過呢個會係第二個故事
「當然是...」
我已準備除褲,但細表姐溫柔咁捉住我對手
你唔快d出文咪駛旨意屌我呀!再唔出文今晚食自己啦!

隊短

您都有睇

我地3個都有睇
咁都成千正評

隊短

您都有睇

我地3個都有睇

屌又live 撚左

您都有睇

我地3個都有睇

🤓

我地3個都有睇

🤓

屌你
咁坐法咪壓死細表姐
樓豬點都重啲掛

我地3個都有睇

🤓

Hi rubbish
好想要個咁嘅細表姐
留名
幾頁先一篇 直頭3003都在望啦,2002對樓主黎講輕鬆啦
咁耐先出得兩篇 會唔會太慢
應該佢坐你大
留名
最正係有其他人係到扮若無其事
得佢地兩個互相偷偷傳情
又驚俾人發現果種刺激感覺

隊短

您都有睇

我地3個都有睇

高汁三人組
我打緊下一篇 打完就會開新post岀文
我想貼返新post link係到 所以唔好推太快住
感謝
應該佢坐你大

我都係咁話
坐緊果時扯住頂細表姐
細表姐feel到就係咁磨
而部車又因為鄉下路面不平係咁奀
頂到細表姐忍唔住呻吟咗一聲
大家問發生咩咩事
正當家輝心虛驚到仆街之陣
細表姐就話岩岩駕車大搖撞到下無事
家輝再次抹一把冷汗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞