【有甜】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚(2)

1001 回覆
1219 Like 83 Dislike
表姐呀 還我表姐 我唔要表哥呀 最多講婆婆 頂住先啦

我是家輝的八姨婆,看到家輝長得那麼英俊挺拔,我代入經常伴在他身邊的小姑娘的角色,這是不正常的感覺嗎?一晚又一晚的妄想,令到我那個塵封已久的小穴,好像有一點濕潤。

在床上幻想自己妹下妹下家輝的肉棒,再用手指刺激自己小蜜穴,然後,家輝突然出現在我眼前!

家輝:「見到妳條淫西剩係望著我下面,都知妳諗咩。我仆唔到細表姐,就拎妳嚟祭旗先!」
我:「家輝你說什麼?我聽不懂啦。」
家輝:「我說做愛做的事情!」

家輝很快的脫去褲子,那雄糾糾的肉棒就在眼前,他沒有多餘的動作,直接把肉棒放進小穴內,那無情的衝擊力讓我爽翻天。他大力的搓揉我那稍稍下垂的胸部,活到這把年紀還可享受這種激烈的性愛,不枉此生。

家輝:「要...要射啦!」
我:「我..我都要高潮了,我們一起去吧!」
家輝:「嗚呀!」
我:「好...好厲害...」

感覺到那巨大的肉棒在噴灑出大量白漿,一下一下的抖動都清楚感受到。

家輝:「屌,到第二個post都冇得屌細表姐,要淪落到搵阿婆驅風...嗚...」

我:「是太高興嗎?我想再要...」

我把家輝的肉棒放在口中,感受那躍動的生命力⋯⋯

樓主你快啲入正題啦,我唔想再幻想阿婆同你仆野啊!
我反而覺得咁舖排幾好睇喎

但出得好慢
點解我覺得雖然係甜故, 但會sad end 既感覺..

Me too

話得係表姐其實都預左

我是家輝的八姨婆,看到家輝長得那麼英俊挺拔,我代入經常伴在他身邊的小姑娘的角色,這是不正常的感覺嗎?一晚又一晚的妄想,令到我那個塵封已久的小穴,好像有一點濕潤。

在床上幻想自己妹下妹下家輝的肉棒,再用手指刺激自己小蜜穴,然後,家輝突然出現在我眼前!

家輝:「見到妳條淫西剩係望著我下面,都知妳諗咩。我仆唔到細表姐,就拎妳嚟祭旗先!」

家輝很快的脫去褲子,那雄糾糾的肉棒就在眼前,他沒有多餘的動作,直接把肉棒放進小穴內,那無情的衝擊力讓我爽翻天。他大力的搓揉我那稍稍下垂的胸部,活到這把年紀還可享受這種激烈的性愛,不枉此生。

感覺到那巨大的肉棒在噴灑出大量白漿,一下一下的抖動都清楚感受到。

家輝:「屌,到第二個post都冇得屌細表姐,要淪落到搵阿婆驅風...嗚...」

細表姐俾樓主條手繩

cos b你都有追呢個故

俾啲正評呃咗入黎

幾好睇
入廚房口爆佢啦 等左好撚耐啦
我屌你等咗成晚
結果係睇你三老表互插無撚嘢啊
有無細表姐幻想圖睇下
lm
有無細表姐幻想圖睇下

樓主講過留返想像空間俾大家
有無細表姐幻想圖睇下

有無高手求其畫幾張劇情圖頂住癮先
去鄉下果日開始睇 番埋黎香港打埋個j都仲未有野扑
屌你,唔係今晚乜撚都無,就推我上床訓呀?
娶細表姐返香港, 跟住中出到佢大肚, 完
黎明
留名
屌你 追到好辛苦 波都未撚渣
娶細表姐返香港, 跟住中出到佢大肚, 完

應該係調轉
中出左先焗住娶番香港日日扑
成篇野勁好笑
表姐明明喊哂口無啦啦又含撚
仆你個街表哥暴光率仲多過表姐
日日搞勁多野出黎都屌唔到隻西
痴哂線
樓主聽朝起身應該已經1001
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞