【有甜】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚(2)

1001 回覆
1219 Like 83 Dislike
每天即打即岀,因為手速有限,一日產量約二三千字

為咗唔想大家白等,所以決定說明每日岀四篇

不過每一百正評會加更一篇,正評就係對小弟嘅支持同鼓勵

多謝各位仲睇緊又包容到我岀文速度嘅讀者們,我每個留言都有睇咖

原諒我唔放得上紙言住,等我完咗個故就會放上去,方便大家追返,依家麻煩想追返嘅巴打,入返之前嘅post睇返啦

Post1:
https://lihkg.com/thread/60874/page/1
留名
文呢
留名
留名
創造歷史 甜短故1001都未揸到波
2002連波罩都未見到
留名
Lm
屌你老母,文呢!
推撚到2002
喺嚟到嘅每一日,我同細表姐嘅關係變化都好微妙,大家都好清楚,而經過頭兩夜嘅經驗,我都開始會猜想到底今晚細表姐會唔會夜襲我......

只要瞓係張床上面,我自然又會諗返起深夜嘅經歷,我懷住少少期待嘅心情,高舉嘅下體進入夢鄉。
而係深夜,我的確又慢慢係睡夢轉醒,但係原因並唔係因為我條嘢又畀人玩弄緊,而係聽到抽泣嘅聲音,仲有少少似強忍眼淚嘅聲音。

我就緊係嚇一跳,有幾秒鐘遲疑過到底應唔應該去安慰佢,定係繼續扮瞓好......基於今日嘅相處後,我覺得自己有責任同想去安慰。

「表姐,你...哭嗎?」我啱啱瞓醒,頭腦唔太清晰,所以都諗唔到啲咩婉轉嘅開場白,就直接了當咁問。

「......」細表姐無應我,不過佢再冇發岀哭泣嘅聲音,最多都係得返少少鼻涕聲。

「發生什麼事了?」如果佢繼續喊得好西利,我反而冇咁緊要,但佢強忍得咁緊要,令我覺得實係好大件事。

「可以跟我說的嗎?」唔知點解我好想幫細表姐分擔一下,係岀於平日對我照顧有加嘅感激,定係其他情感,我都唔太清楚。

但細表姐依然都係無答過我,仲突然撲向我到痛哭,宣洩一切嘅情感.......

我知係哩啲時候,係唔應該起色心,要安慰咗人先,但係細表姐攬到我實一實,嗰對豐乳係黑暗中又頂到我實一實,對我哩啲年少氣盛嘅青少年,係抵不住嘅誘惑嚟。

但係如果我依家扯旗嘅話,細表姐係一定會知,而且係佢喊緊嘅時候,我仲竟然咁樣,好似唔係咁好,不過我都係扯咗旗......

我仲感覺到我條嘢頂住咗佢大腿,雖然係隔住底褲同面褲,不過都大慨feel到細表姐大腿緊致嘅情度,下體就更加充血,估唔到我第一次觸碰到哩對蜜大腿,竟然係用條j先。

睇到嚟到,我諗大家都睇都慶烚烚,好想瘋狂施暴三百遍...我想,我條j都想...

但係我咁淆底就知,我又係得個想知,冇採取任何行動,不過我冇行動,唔表示細表姐冇行動...

係我扯到恆一恆,用條嘢頂住佢嚟表示畀佢用對波頂到我抖唔到氣嘅不滿,細表姐亦好快察覺事端,收起眼淚,仲笑咗一下,似乎係對我嚟條無節操嘅肉棒發岀嘅一聲恥笑......

係我腦入面,咩尷尬不安奇怪糾結嘅感覺都逐漸消散,只係得返慾望,好想好想細表姐好似琴晚咁幫我岀火。

細表姐好似知我諗乜咁,由我胸膛慢慢再潛進被窩裏,目的地亦顯然而見,係黑暗中我本來就見唔到啲乜,卻能感覺到被窩嘅起伏。

我感覺到我嘅底褲面褲雙雙一同畀細表姐拉咗落嚟,巨龍就好似重獲自由咁,活生生暴露係空氣之後,係我期盼嘅細家姐嘅下一步行動,佢竟然冇乜動靜,停係哩嗰位真係攞命,就同各位巴打睇咗三日故條j攤足三日嘅感覺一樣。
留名
文呢 係咪想負皮呀
我按捺不住,用手隔住啲被㩒一㩒細表姐嘅頭示意,哩下已經用盡我嘅所有勇氣。

作為嘉許,細表姐終於再次行動,一口吸啜住我條嘢,好有節奏咁慢慢一吞一吐,時淺時深,能夠感受到嘅唔止口腔溫熱嘅刺激感,當中仲包含住一份細心同體貼嘅暖意,細表姐唔會一味加速,而且會依照我嘅反應調節,而且亦冇放過我條嘢嘅每一吋位置,舔盡一切嘅位置...

原來畀人含爽過打j咁多,定係對住細表姐先係咁,我唔清楚,我淨係知哩刻細表姐嘅舌頭一直圍住龜頭打圈,並且一手套弄成條巨龍,另一手輕輕撫著袋底嘅位置,仲不時加上一兩下嘅搓掐。

「我...我想...」係三管齊下嘅情況下,無盡嘅刺激將我推到極限。

「來吧~」被窩裡傳出細表姐含住嘢發岀嘅聲音。

我雙手不自覺咁隔被壓住細表姐嘅頭,向上一頂,將一切送到細表姐中深處...

細表姐冇即時鬆開口,相反好細心咁吸走殘餘在龜頭上嘅每一滴精華,然後將佢地通通吞下。

「你真多喔,嘻嘻~」細表姐兩下調皮嘅笑聲,令我更加摸不透事情。

「哈...」我用極微嘅笑聲作回應,因為我唔知點應好,我竟然...搞自己表姐。

細表姐好似有啲唔忿氣咁,又從被窩入面伸返個頭岀嚟,湊到我耳邊說:「像你昨晚的一樣多~」

我吃一驚,個腦仲係未反應到過嚟,因為我仲處於射精後嘅聖人mode當中。

細表姐嗰鼻好用力咁噴咗一下氣,隻手又伸咗入被,仲用手指頭輕點我嘅下體,啱啱射完嘅巨龍好敏感,比細表姐點一點,我成身都震咗一下。

「我知道你醒過來,還不認嗎?」細表姐握住我嘅巨龍問道。

「嗯...」比細表姐握住巨龍嘅我,完全咁臣服係佢之下。

「嘻嘻...」細表姐又是一笑,鬆開手之後轉身背向住,埋頭入睡。

我愕了一下,自己拉返上條褲,又係搞唔清發生咩事.....
留名
今日已經岀咗三篇 淨低一篇 夜啲再岀
留名
盲支持,皮已正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞