【有甜】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚(2)

1001 回覆
1219 Like 83 Dislike
得果12,3歲
有冇咁好力連續3晚都射咁多

我12歲一日一J

青春期,一日唔打飛機,
第二朝訓醒條底褲實濕鳩哂
個次之後,我因為要讀書都好少再返鄉下,就再冇見過細表姐。不過我都有定期寫下信比佢,不過佢越覆越疏,最後都冇再寫信。

個陣我都好掛住細表姐,但都冇乜機會聯絡到佢。聽老母講佢都出左國去美國讀書,應該唔會再返黎。我個刻好後悔我個陣冇繼續搵方法聯絡細表姐,我決定要努力讀書,去美國搵細表姐

依家我冇再後悔喇,因為....

「小笨,你想先吃飯還是先吃我啊?」
係,我係美國見返細表姐,佢個陣仲靚左,不過呢個會係第二個故事
「當然是...」
我已準備除褲,但細表姐溫柔咁捉住我對手
你唔快d出文咪駛旨意屌我呀!再唔出文今晚食自己啦!
1001未
個次之後,我因為要讀書都好少再返鄉下,就再冇見過細表姐。不過我都有定期寫下信比佢,不過佢越覆越疏,最後都冇再寫信。

個陣我都好掛住細表姐,但都冇乜機會聯絡到佢。聽老母講佢都出左國去美國讀書,應該唔會再返黎。我個刻好後悔我個陣冇繼續搵方法聯絡細表姐,我決定要努力讀書,去美國搵細表姐

係,我係美國見返細表姐,佢個陣仲靚左,不過呢個會係第二個故事
「當然是...」

隊短
輕輕一推

「當然是...」

隊短

泥ching

「當然是...」

隊短

泥辣殺
追故mode真係一流,唔怕騎劫
文呀

想問點開追故mode
我依家到底算唔算亂倫,我都唔太清楚,不過近親嚟講,我估唔係大亂嗰隻,都應該算係小亂掛,總之亂哩家嘢我估就應該都走唔甩。而且哩到屋企人傳統成咁,連拍拖都要收收埋埋,我估根本唔會容許我地咁做。

有睇前文都知,我早就有驚過,只係全程都係由細表姐主導下,我先會做岀咁嘅事,中意咗自己嘅細表姐......

自細表姐行咗岀房之後,我個腦就一直喺到諗,而且我好快又要返香港...身為一個仲未成年嘅我,面對哩啲情況又可以做到d乜...無論我點樣費盡心思去諗,都得唔岀咩答案。

不過諗得嚟,都已經開得飯,即使琴晚同細表姐係床上大戰翻雲覆雨嚟(好似係),今日其他人同所有嘢都一切如常咁,嗰落差我都唔知點講,就好似去咗兩個時空咁。

而且係佢地面前,我同細表姐要扮到無嘢咁,其實幾大壓力下,講句嘢都要諗過度過...

食完個早餐之後,又要準備岀遠遠地嘅門,而今次就係要去唔知邊個親戚嘅婚宴,真係日日新鮮,你問我就緊係唔想去,但係差唔多成家都要岀動嘅時候,都唔輪到你say no。

我,老母,大舅父,大細表哥,大細表姐,七條友企咗係大舅父嘅四人車外面,我諗大家都估到我地煩緊乜...大舅父就坐咗入司機位先,之後我老母好撚醒目咁衝入去霸埋司機隔離個位,叫我地五條友自己諗掂後面點坐...

「那我坐聰哥大腿吧~」細表哥率先開口,其實方法都係得坐大脾,都冇選擇。

喺我同大細表姐你眼望我眼之際,細表姐突然話:「要不弟弟就坐我大腿吧。」

我聽到哩到已經驚到仆街,可能係我自己太心虛,好驚畀人知道我同細表姐嘅關係...

「姐,你就坐中間吧,舒服一點。」細表姐接住再講,旁人就咁聽,就好似係為佢家姐著想咁。

「那好吧~」大表姐不疑有詐,仲有啲喜岀望外咁講。

好平常嘅事都搞到我一額汗,細表姐卻氣定神閒,大膽到不行,講完仲偷偷地同我打咗個眼色。

想問點開追故mode

係post入面撳人名 有追故模式選擇
撳完只會見到撳個個人嘅留言
細表姐好淫
細表姐嘅挑逗真係好高招
成程波餅

加速
磨佢粒Lin
好刺激
好正
就快千二正皮 好痴線
又live咗
唔通咁都可以起機?
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞