【有甜】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚(2)

1001 回覆
1219 Like 83 Dislike
有文未
文呢
文呢
Live
屌 佢起身起到我都番緊工啦
細表姐見我駁唔到嘴,掐咗下我個鼻就話:「看你,小笨!」

「小笨是什麼?」我不明其意。

「就是你啊,小笨蛋!」細表姐笑住咁回應,應該係因為我嘅轉數太慢嘅關係。

我耳根一熱,比起黑暗中,日光日白見住對方聽啲曖昧嘅說話,令人特別害羞,但亦格外動心。

「我才不笨啊~」我隨意咁反駁,就算講啲無乜意思嘅嘢都覺得好甜蜜咁,可能哩啲就係相戀嘅奇妙之處。

「我才不管~以後就叫你小笨~」細表姐一副懶得理我嘅神情,仲幫我改埋個花名。

「不是吧!」雖然我個口就話不要不要,不過其實我內心係幾受落吓。

「小笨!小笨!」細表姐嗌到個樣笑得好開心,雖然我地冇真正講過話不如做我男女朋友嗰啲,不過我地已經當咗係,根本唔需要多講求證。

哩啲玩笑令我完全放低對表姐僅餘嘅少少距離感,伸手meet咗佢塊臉一下,好有肉感,哩啲感覺只有包面嘅女仔先畀到你,所以計我話包面有肉地嘅女仔先係世界級,嗰啲瘦到得棚骨嘅,我都唔知可以點攬落去。

「巧巧,起床未?要岀來幫忙啊!」大表姐係外面大聲叫入嚟,即刻咩氣氛都破壞哂。

「起了!」細表姐即刻彈起身,喺個衣櫃拎咗個幾新淨嘅白色bra岀嚟。

個bra冇咩花巧嘅style,純粹純白色,不過咁先配搭細表姐純真嘅面孔,佢仲直接喺我面前戴起個bra,但係就背住我著住衫戴。

但哩個畫面已經令我充滿幻想,縱使我地野都扑埋,但係黑麻麻嘅情況下,我根本乜都睇唔到,所以依家細表姐赤裸岀大半嘅玉背,又搞到我條撚準備。

細表姐挺起腰,脊骨嘅位置露岀一條淺淺嘅坑,加上雙手後扣bra帶嘅動作,好誘人,好想再將佢就地正法。但當然我都係得個想字,反正以後仲有時間......

我諗到哩到,先開始發覺...我同細表姐哩段關係...其實充滿困難。
睇到好辛苦 忍住忍住 幻想表姐個換衫過程
Live
樓豬
估唔到有文
帶表姐落香港

阿媽果邊血緣關係冇咁親,喺可以的

堂/表同自己嘅血緣關係「差距」應該係一樣喎

巴打個名同我個名

深水步驚雲見得多,筲箕灣嘅真係第一次見 你唔係住我隔離掛
快!
下篇故,會不會係1001之後?
打左成朝都得咁既貨仔

打左成朝都得咁既貨仔

係成晚

留名學嘢

阿媽果邊血緣關係冇咁親,喺可以的

堂/表同自己嘅血緣關係「差距」應該係一樣喎

日本表親好似係可以結婚
利申以前聽返黎

中國都得

http://www.legislation.gov.hk/blis_ind.nsf/76544f70f760ccbd482564840019d2f7/07a4560332ee202248257130000da918?OpenDocument
係呢到睇返
香港法律上係允許堂/表兄弟姊妹結婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞