【有甜】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚(2)

1001 回覆
1219 Like 83 Dislike
樓主插左幾下就射左
屌 咁撚慢
開到第三個post瘋狂負皮
負到1000
快快快快快
夜啲岀多篇作三百正評數應該
今晚好忙 抱歉
仆街出得咁慢但正評過千
利申評已正
爆post前應該上到1200正皮

留名學嘢

阿媽果邊血緣關係冇咁親,喺可以的

堂/表同自己嘅血緣關係「差距」應該係一樣喎

巴打個名同我個名
真係好撚傳奇,兩個post加埋千幾正皮,居然只有4篇文係有甜

Btw, 正皮係比青頭仔終於破處
唔明點解,佢出得咁撚慢都有咁多正皮,再加上呢個係個鬼故
留名2002都未揸波

我記起那年春天
得我一個不知的欺騙
如天空的污染 終於都上演

我記起那年暑天
友情愛情兩邊都發現 虧欠
情路上跌損

最後已事過境遷
長街風景已變
再度回想 誰的臉
往日那位少年

又再路過事發景點
痛傷 少不免
仍是會 流淚 失眠
尚記得當天貫心的一箭

我記起那年春天
得我一個不知的欺騙

我記起那年暑天
情路上跌損

最後已事過境遷
長街風景已變
再度回想 誰的臉
往日那位少年

又再路過事發景點
痛傷 少不免
仍是會 流淚 失眠
尚記得當天貫心的一箭

呀 So Bad
留名

我記起那年春天
得我一個不知的欺騙

我記起那年暑天
情路上跌損

最後已事過境遷
長街風景已變
再度回想 誰的臉
往日那位少年

又再路過事發景點
痛傷 少不免
仍是會 流淚 失眠
尚記得當天貫心的一箭

呀 So Bad

痴線 波都渣唔到仲可以過千正評
你地班友仲諗咩波
文都唔見啦仲波
留名
過千正評。文呢 ?

我記起那年春天
得我一個不知的欺騙

我記起那年暑天
情路上跌損

最後已事過境遷
長街風景已變
再度回想 誰的臉
往日那位少年

又再路過事發景點
痛傷 少不免
仍是會 流淚 失眠
尚記得當天貫心的一箭

呀 So Bad

四季
喺哩到咁多日入面,今日係我最樂於擘大眼嘅一日,喺我睜開眼嘅時候,細表姐仲喺我懷裡顯得好安穩咁熟睡緊,感覺好小鳥依人feel。一切都發展得好快,對於琴晚我竟然真係無啦啦執咗細表姐一劑,真係覺得不可思議。

btw 依一刻嘅佢,可以話係毫無防備,而且睡態仲好引人犯罪,雙腳微微屈曲,美腿一覽無遺,就連腳趾都靚到好似粉紅色嘅花瓣咁,而且件衫仲扯高咗,露岀咗個迷人小肚臍。

不過最重要嘅係我見到佢上面飛釘,唔怪得琴日掃值背脊嗰陣,摸唔到有嘢kick住,原來細表姐連bra都冇戴。

之前幾日佢都會戴住瞓,琴晚日無戴到,唔通一係打算同我激戰..不過其實都算唔上激戰,事實上我畀人un咗都唔知有冇三十下就射咗,係就係肉酸啲,鬼叫我係青頭仔咩...

而且琴晚我大部分時間都冇主動權,扑野個陣連個波都唔夠膽揸,依家有咁好嘅機會,我自然唔想放過。

不過乘人之危又好似唔係幾好,自己又有啲淆底,一陣搞醒細表姐點算呢...我都知我好on9,嘢都扑埋,又畀人夜襲過,依家連還拖都唔敢。

腦裡糾結,身體卻很誠實,我隻手好慢好慢咁伸到細表姐嘅胸脯前,只剩下一公分嘅厘米...我終於鼓起勇氣揸咗落去,嗰啲話我爆post都未揸到波嘅,又可以岀返去。

雖然係隔住衫,但都好清楚感覺到嗰種彈性,仲有一隻手都揸唔哂嘅快感,真係好好手感。

「你這個大色狼!」細表姐竟然即刻知,仲要醒過嚟再輕力打咗我一嘢。

我都有畀細表姐扮嬲個樣嚇親,如果唔係佢好快將怒容轉為笑臉嘅話,我都唔知點拆,咁樣畀佢斷正法。
但係醒得咁快真係好可疑,於是就講:「你根本就是裝睡!」

「是呀!那又如何~」細表姐竟一口承認,仲用倔強而又帶點稚氣嘅語氣應道。

我又真的語塞,不過咁樣嘅佢真係幾可愛下...
三百加更數已找
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞