【有甜】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚(2)

1001 回覆
1219 Like 83 Dislike
加速
冇啦冇啦,六年,渣都冇得剩
「他...他還要跟別人說我...沒猜到是這類人...」我諗細表姐唔止委屈,應該仲覺得好失望,拍咗六年嘅另一半,一散就講對方壞話,我諗邊個都會覺得難受。

.
.
.

「沒有呀~別人根本不知道我有談過戀愛。」細表姐輕描淡寫咁回應道。

我懷疑呢個故係鬼故 樓主明明講表姐前男友分手之後就唱衰表姐 但之後又講冇人知表姐佢有拍過拖

故事後續猜測 應該表姐係吸血(精)鬼 係夜晚吸走男人嘅精 搞到全村男人都受到表姐嘅誘惑 另外因爲鄉下文化係男尊女卑 女人只好聽從男人嘅說話 就算對表姐有咩不滿或者猜測都唔敢講出黎 所以先講「沒有呀~別人根本不知道我有談過戀愛。」
樓主應該會成為表姐嘅性奴 每晚都要精 遲早成為人乾 佢老母發現事情唔對路 就想報驚救樓主 但俾大細表哥發現 鎖佢老母落地牢 晚晚俾世叔伯排隊
留名
一路屌正皮一路升 皮已正
「他...他還要跟別人說我...沒猜到是這類人...」我諗細表姐唔止委屈,應該仲覺得好失望,拍咗六年嘅另一半,一散就講對方壞話,我諗邊個都會覺得難受。

.
.
.

「沒有呀~別人根本不知道我有談過戀愛。」細表姐輕描淡寫咁回應道。

我懷疑呢個故係鬼故 樓主明明講表姐前男友分手之後就唱衰表姐 但之後又講冇人知表姐佢有拍過拖

故事後續猜測 應該表姐係吸血(精)鬼 係夜晚吸走男人嘅精 搞到全村男人都受到表姐嘅誘惑 另外因爲鄉下文化係男尊女卑 女人只好聽從男人嘅說話 就算對表姐有咩不滿或者猜測都唔敢講出黎 所以先講「沒有呀~別人根本不知道我有談過戀愛。」
樓主應該會成為表姐嘅性奴 每晚都要精 遲早成為人乾 佢老母發現事情唔對路 就想報驚救樓主 但俾大細表哥發現 鎖佢老母落地牢 晚晚俾世叔伯排隊

其實係家教嚴個啲唔畀得人知 條仔都知咩情況 但係散咗就照同人唱 細表姐嘅意思係 佢自己冇同人講過拍拖咁解 係咪我寫得太1999
留名
上佢
睇怕可以除定褲 下篇咁都砌唔到表姐 我送粒膠比你

無dom 點砌?
屌2002前做番次愛得唔得口竹

無dom 點砌?

表姐會吞晒

無dom 點砌?

表姐會吞晒

無dom 點砌?

表姐會吞晒

直接中出啦 阿媽果邊表親娶唔娶得

直接中出啦 阿媽果邊表親娶唔娶得

留名學嘢

阿媽果邊血緣關係冇咁親,喺可以的
去啦,電車!
800正皮喇喎
Goal
Live左
樓主根本技窮打唔切,等爛尾
諗緊點箍手行 以為一路從後揸波行
原來係「橋」手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞