【有甜】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚(2)

1001 回覆
1219 Like 83 Dislike
邊個再quote條肥閪block邊個
等我今朝滿心歡喜入黎睇下有無文 點知睇左兩篇講食飯同買餸
鼎爺

半個post都爆啦
等左成晚 得個一篇
呃正皮
留名
痴線慢到
細表姐其實係執返尼,冇血緣關係,所以佢先會咁靚,同埋唔驚幫男主角打飛機
細表姐其實係執返尼,冇血緣關係,所以佢先會咁靚,同埋唔驚幫男主角打飛機

留名支持
留名支持
樓主有排找數
6年比人玩到臭曬啦
中出幾百次
留名睇細表姐
留名
我覺得樓主純粹想握正評 到最後唔好話扑野 可能打個車輪都冇 買野食都講咁耐
「那你怎樣了?一直忍嗎?」我再追問道,我諗細表姐講緊嘅一定係佢琴晚喊嘅原因。

「嗯...我...我還有一直哄他的...但他...但他...」講講下,細表姐亦講到眼泛淚光,似係受咗好多好多委屈。

「他又怎麼了?」我愈聽愈氣憤,卻又充滿無力感。

「他還是老樣子,每天都對我發脾氣。」我諗細表姐所指嘅脾氣應該唔係小脾氣嗰啲咁簡單。

「所以你就離開他了嗎?」如果係咁樣離開嘅話,我就覺得合情合理,個仆街竟然咁對細表姐。

「我只是再也忍不住,說了句氣話......沒想到他當真,還說我根本瞧不起他,不想陪他捱日子...」細表姐臉上劃岀一道道淚痕,眼眶再容不下充滿委屈嘅淚水。

我覺得自己好似冇幫過細表姐不得止,仲搞喊咗佢,我覺得自己太無用,內疚感油然而生。望見細表姐一滴滴淚珠咁流落嚟,我都冇勇氣為佢接住同抹去...

「他...他還要跟別人說我...沒猜到是這類人...」我諗細表姐唔止委屈,應該仲覺得好失望,拍咗六年嘅另一半,一散就講對方壞話,我諗邊個都會覺得難受。

我聽完咁多嘢之後,我都係做唔到啲乜,而我唯一真真正正可以做嘅,就只有伸手止住佢嘅眼淚。

「別再哭啦,也不是你的錯...不要再讓自己難受啦...」我吞一啖口水,一鼓作氣咁講。

同時伸岀輕抖嘅手指,輕輕摀住流下來嘅淚水,指背抵到細表姐嘅面頰上,感受住佢傳來嘅體溫。

「我...我沒事了,說岀來舒服多了~」過咗陣,細表姐慢慢收起哭腔,其實佢都算係幾堅強。

「真的嗎?」我都仲係有啲擔心。

「真的,我沒事,謝謝你~」細表姐甜甜咁笑,仲敲咗我額頭一下。
「沒...沒什麼啦...」我唔知係我因畀人道謝而羞,定係細表姐嘅舉動而羞。

「你沒有跟別人說過嗎?」我只係隨口咁問咗句,我見佢笑返都鬆咗口氣。

「沒有呀~別人根本不知道我有談過戀愛。」細表姐輕描淡寫咁回應道。

我聽完都即刻猜岀八九,應該係啲鄉下地方唔畀啲女仔拍拖嗰啲傳統嘢啦,咁即刻話細表姐咪瞞住啲屋企人瞞足六年....唔怪得發生完哩三晚嘅事都可以咁擔定,原來訓練有素...

「...」我就呆咗係到,驚奇點解瞞到咁耐。

「好啦,別說了,快走吧。」係經過冇乜人嘅稻田邊,細表姐講完之後突然箍住我隻手。

我隻手就陷入咗細表姐嘅雙峰之間,兩團肉球夾到我實一實,而且我一路行,個心就跳得好快,而且隻手就一路係乳溝中磨來磨去,我唔清楚佢有心定無意,不過佢個胸真係好冧好軟,我享受住哩個福利,一路上扯哂旗默不作聲咁行。

直到開始多人嘅時候,細表姐先鬆開手,變返拖住我嚟行,回程冇乜人嘅時候又會箍返住我,搞到好似偷情一樣。

係今晚餐晚餐,我同細表姐係咁眉來眼去咁,係雙目交接嘅時候,佢就會笑一笑,睇落係一個好幸福嘅笑容,而我都會畀佢嘅笑容感染到,不禁亦會笑一笑。

喺第四晚嘅床上面,熄咗燈之後嘅我無法馬上入眠,只要一係漆黑嘅環境,個腦就好亂好多嘢諗咁,但我又講唔岀到底我諗緊啲乜...

「喂~睡了嗎?」細表姐劃破寂靜,而且唔再係夜襲行頭。

「還未啊~」我下意識咁轉向細表姐嗰面,即使我咁都唔會望得見佢。

「你知道嗎...一關燈看不見你的時候,我...我就有點想你了...」細表姐怕怕羞羞咁講,而我就緊係不知所措,我傻極都知道哩啲係曖昧嘅說話,不過哩句嘅威力同發現畀人夜襲一樣咁震撼。

「你...你喜歡我嗎...?」細表姐單刀直入。
加速啦
今鋪再無得屌既樓主幫伯母洗定隻西啦,成千個連登仔等住屌
瞄撚準未
終於講到訓覺
喜歡呀屌 快啲屌
喜歡就快d做愛啦唔該
無諗過一瞓醒過700正評 又驚又喜
不過找數方面一定有拖無免 應該每晚都會加更爆肝填數
都係要多謝讀者們支持
快手唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞