【有甜】嗰年返鄉下,發現細表姐真係好靚(2)

1001 回覆
1219 Like 83 Dislike
留名
屌仲未有得屌
成班玩鳩樓主 差咁多篇有排還吖 樓主努力多幾年先喺講故台講故啦
留名
LM
文呢?
9百幾個正皮 9 篇你隨時都完埋個故

今日好完左佢啦
推撚爆樓主
會唔會又1001都未到戲肉
加油快出,要出多9篇,我知好辛苦,但係數係要找既,我條j濕哂
900正皮每日出多9篇
收工都未有文
欺騙讀者

文呢
文呀文呀
皮已負
推爆作者個菊花
文呢吊你
睇黎要出到 9009
屌準備衝上2002但波都未揸
「我...我...」我說話巴巴結結,我嘅內心當然知道自己嘅答案,只係講唔岀口咁解,因為我地係...應該唔可以...

不過係黑暗中嘅細表姐顯得特別主動,未待我回應,薄茫嘅朱唇便貼到我嘅嘴上,彼此嘅鼻尖掂住對方,係細表姐親吻嘅牽引下,就連呼吸都好似變得同步。

唔單止唇上嘅接觸,我仲好似可以憑住大家唾液嘅交纏,感受到細表姐對我嘅愛意,雖然我地望唔清對方,卻似摸得透對方嘅內心。

我回應住細表姐嘅愛意,將舌尖伸入細表姐微張嘅雙唇之間,隻手亦無放閒,伸到佢後背嘅位置攬住咗佢,仲不時隔衣撫掃平滑嘅玉背。

不過集中力當然喺舌頭上面,係彼此嘅舌尖剛碰上嘅時候,就好似有股魔力,令我更大膽往內深探,直至不停咁交疊同纏繞,用舌頭上嘅味蕾嚐盡一切嘅味道,滿足我嘅好奇心。

與此同時,細表姐伸手到我膊膛前,用掌心好溫柔咁撫摸,更不時換上纖幼嘅指尖四周游走,而奇妙嘅係當細表姐用上指尖嘅時候,好似可以勾住我嘅神經一樣,令我將注意力由熱吻中嘅雙唇轉到指尖游走嘅位置。

喺哩個時候,我條撚就一早準備,相信同近千位巴打都一樣,扯到直一直恆一恆,直情隔住張被都頂起咗個小帳篷,等得好唔耐煩。

細表姐又好似知道我已經忍無可忍,指尖慢慢咁愈游愈下,劃過肚臍邊,潛入底褲裡面,一手就握住咗我嘅巨龍,慢慢咁套弄,就好似對待自己嘅心肝寶貝咁,好輕好輕力,卻又帶嚟令人上癮嘅刺激感。

下面嘅敏感帶一直受到刺激,我忍唔住縮咗一縮,止住熱吻並且深呼吸咗一口,我已經再顧唔到嘴上嘅動作,我全部精神都喺哂下面。

細表姐坐咗起身,另一隻手摸一摸我塊面,仲幫我用手抹一抹額頭上嘅汗珠,跟手仲拉低咗我條褲。

其實我本身諗住細表姐只係幫我用手岀火,再唔係就用口,不過細表姐每一次都唔會畀我估到佢嘅套路,而今次亦都一樣......
係黑暗中,我隱約聽到細表姐除緊啲咩落嚟咁,不過幾秒後我就即刻意會到細表姐除咗啲乜...佢騎咗上我到,捉住咗我嘅下體,搖來搖去,好似調教緊位置。

龜頭不斷磨擦緊某啲嘢,發岀啲吱吱嘅水聲,同時有啲好暖滑嘅液體由龜頭流到根部,再流到袋底嘅位置。

我自然知道,我磨緊嘅就係細表姐嘅蜜穴,亦知道下一步會點,可能有人會話點解哩刻我又唔識驚,套都冇帶,但如果在場有人可以係扯哂旗準備埋牙嘅時候,同條女講無套下次先,咁我無嘢好講。

不過驚我就一定有驚,如果要我主動去做,我真係未必敢,但依家由細表姐採取主動就唔同講法。細表姐好慢咁坐落嚟,仲細細地叫咗一聲......

「很痛嗎?」其實我都唔肯定對方係咪會痛,因為我自己都只不過係第一次。

「一點點,沒事的。」細表姐嬌柔地應道,並且再施力往下。

好緊...同用手口好大分別,佢一開始就會好緊咁包實你,一開始就已經係最爽嘅感覺,又可能係我青頭仔頂唔順嘅關係掛。而且二合為一嘅感覺,就好似佔有咗一個人嘅肉體同心靈,有滿滿嘅征服感。

細表姐同我十指緊扣咁上下擺動,由一開始只入到龜頭,直到成條巨龍入哂。而喺我巨龍嘅衝擊之下,忍唔住發岀呻吟聲,不過聽得岀係已經抑壓到最細聲,為免畀人發現。

哩種呻吟聲呼喚岀我心底再難以強忍嘅慾望,感覺到龜頭已經酥麻得緊要,差唔多射得岀嚟。細表姐見到我反應愈來愈強烈,都知我已經到達極限,即刻用口幫我含實,接收哂我所有嘅子孫,並將夾雜當中濃濃嘅愛意通通吞下。

細表姐再一次用口細心咁幫我清理,又連殘餘喺巨龍入面前精華都啜埋岀嚟。然後佢好攰咁瞓落我到,喺我耳邊問咗我一句:「那...你喜歡我嗎?」

「我...」即使完事後,我都仲係有啲難啟齒。

細表姐又再伸手到我下體,用指頭再次輕點極為敏感嘅龜頭,迫我招供...

「我...喜歡...」我真係抗拒唔到哩一下輕點,便講岀我嘅心𥚃話。

「傻瓜~」細表姐錫咗我塊面一下,而我亦攬住咗佢。

喺完事之後可以攬住對方一齊瞓,應該喺世間上最幸福嘅事,整個世界彷彿只係淨返我地兩個人咁,沒有任何煩惱,亦沒有任何擔心,好安心咁入眠。
我屌你老味樓主,如果唔撚係屌閪,而係乜撚腳交乳交。準備收膠啦
已四篇 接下來睇吓今晚可以加更幾多
冇諗過過九百 仲有七篇數找 有拖冇欠
最後多謝讀者們支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞