嚴選五套最愛末來科幻片

359 回覆
15 Like 0 Dislike
大路唔講
等我講啲小路既

仿80年代科幻懸疑美劇
我覺得劇本好過好多近年既科幻電影

有啲怕要追劇…我會推介俾鐘意追美劇嘅家姐睇
12monkeys 幾好呀

睇咗 但未入到我頭五位
大路唔講
等我講啲小路既

好似叫微光城市
故仔係人類係地底生存左百幾二百年
有一日一對青年發現唔對路 ......
1.雲圖
2.Interstaller
原諒我睇戲少

雲圖高過星際? 咁真係要睇睇

雲圖確實唔錯,呢套我來來回回睇左四次。

推介

呢套好唔得。

絲打睇戲嘅著眼位同巴打唔一樣,
我會同女朋友一齊睇,可能佢鐘意
普羅米修斯。
1.雲圖
2.Interstaller
原諒我睇戲少

聽朝即搵黎睇

聽朝即搵黎睇

唔睇影評完全唔明
普羅米修斯。

呢套等緊下集

仿80年代科幻懸疑美劇

好短㗎咋,8集
不過唔關未來事

唔知算唔算科幻片
講後世界末日一對父子點生存

<Last of us> 講到明有參考過呢套電影

聽朝即搵黎睇

唔睇影評完全唔明

唔明有兩種,太有深度同拍得太亂,我會試咗先

唔知算唔算科幻片

&lt;Last of us&gt; 講到明有參考過呢套電影

好多年前睇咗,講嘅父子情幾深刻,值得睇

推介

呢套好唔得。

如果齋。睇 scarlett johansson 既話我寧揀 lucy 甚至得把聲既 her。

唔知算唔算科幻片

&amp;lt;Last of us&amp;gt; 講到明有參考過呢套電影

好多年前睇咗,講嘅父子情幾深刻,值得睇

亞拉崗

聽朝即搵黎睇

唔睇影評完全唔明

第一次先唔好做功課睇一次,睇完有乜唔明再睇影評,睇完影評再睇多次又會係另一種觀感。

仿80年代科幻懸疑美劇

好短㗎咋,8集
不過唔關未來事

好少美劇咁短,咁都可以一追,
記得之前睇supernatural,堅持追咗5季開始吃力,聽聞依家出到第8季仲未完…

呢套好唔得。

如果齋。睇 scarlett johansson 既話我寧揀 lucy 甚至得把聲既 her。

露茜都幾好睇,頭十位

Her係咪講虛擬明星嗰套?

The thirteenth floor
Blade runner 一定佔一席

呢套Time Machine都幾正,巴絲們可以一試
近排套WESTWORLD好睇好多

btw
dark city
十三度空間

露茜都幾好睇,頭十位

Her係咪講虛擬明星嗰套?

係講主角同人工智能既 os 談戀愛,構思相當精彩。
留名,
back to the future 不可不提
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞