[I/A] Final Fantasy Brave Exvius(FFBE)(2)

986 回覆
4 Like 1 Dislike
想問下日服同國服最大分別係咩
最大分別就係國際服進度遲9個月
兩邊都各自有exclusive活動
其實分別都唔係太大
有冇人試到果個尼日利亞課金法, 可以4XX蚊一單
但我仲未成功
識睇日文就緊係日版,啲野新啲,日版月尾開局成日都有15-20張五星select券送,好快就玩到成隊7星
我開左個小號玩左一個月已經咁勁,仲有5星select 券未用,換多隻王土就啱啱成隊七星,升夠5隻七星又送一張五星必中券
對日文唔熟但硬係覺得日文先有feel
未諗好玩日定國好
但有d人講應該當2隻game玩

國際版會出好多專屬角,例如雪蘿莉,昂,冰女
大部分都好勁(上面果幾隻都係15分,最高係15.5)

仲有本身日版唔太勁既角色國際版出既時候都有強化到
根本係唔同game,國際版有好多信賴都唔可以疊 而且國際版會出d特別角(唔知係咪試水溫之後喺日版出)國際版有遠征,而日版有陸行鳥探險
你咁講,其實已經係日版啦,玩呢隻game都係為左懷舊,如果有玩過超任PS個幾集日版,更加要玩日版
今個星期會唔會係出Cg里德

我已經準備好
我都有10張券!

CG里德玩左陣就0隻中左,開始唔覺特別勁 ,但係好快就係必出,七星都要讓路俾六星既佢,唔中四鬥星個啲,唔中回復都冇問題,里德一定要中先有得玩落去,啲高難度啲既關同十二武具之間,一個普通攻擊,如果冇debuff,400防要扣2xxxx - 5xxxx, de到60% , 1600盾都有機會1 turn 死兩次,無屬性魔法de完60%,500精除時都仲要扣成萬 ,所以一定要all in中,中唔到就要改變一下心態,玩下啲簡單event關就算
唔中唔緊要 重有自選卷可以揀
已成功六折課金法
里德我來了
12x真係好痴線
想問一下國版有自選送嗎?
如果有既點拎,好似唔多見有,thx
國際版自選券起碼半年後
日版刷分event一個月兩張,1000分同150000分各一。
係1張換1隻 定係 幾多張換1隻?
10:1
有十張係手,好想換隻水華返黎,六星都屌打現有個啲七星回復
但係又多frd share 七星既佢出黎
快d出龍女覺醒啦
其實唔明點解d人會掛回復同support角 至少國際服宜家未有7星d人都係咁掛
我都特登開個小號掛隻7星水華出黎幫主號
求其裝下都有8000HP 1000精, 有佢幫手, 其餘5條友戰力大增
補圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞