[I/A] Final Fantasy Brave Exvius(FFBE)(2)

986 回覆
4 Like 1 Dislike
尤其啲自動刷TM既ban得好勁
不過唔捉都唔會影響到其他人玩
自動刷TM都捉?
2年幾以前好少野玩, 玩到冇乜野玩試過玩自動刷, 唔會即刻bam, 會俾人happy幾個月先.
事隔2 年見多咁多野玩先重新玩過
不過個陣有人話只要每個月課金課得多, 好似唔會bam, 但係一停課就唔知啦
自動刷TM唔會捉啦
去baha fb 啲group 睇下就知
反而日版真係放任態度
冇鎖過

封email都仲係度
由開始刷到bam 最少都要等幾個月

Dear User,

Thank you for your recent email inquiry to FF BRAVE EXVIUS Customer Support.

In reply to your inquiry, we regret to inform you that we found out that you violated our terms, so we have suspended your account.

Concerned Term
- 2. license restriction of using application 2.1 Cheat and bot

Measure taken
- Suspension of FF BRAVE EXVIUS account

※We only inform you of the reason we suspended your account by disclosure order under the law. So please accept that we might not accept disclosure request from you.

We kindly ask for your understanding.

Sincerely,
FF BRAVE EXVIUS Customer Support
如果自動刷TM 會捉
呢度成板都冇幾多個倖免

你封email 會唔會關cheat 事
而家日版其實都唔駛點刷TM, 好易就有莫古拎, 月尾限基本上又送埋角色TM
而且個account 0課已經勁過好多重課玩家, 除非玩到悶想棄, 否則都唔會再刷
google play download落黎點cheat
電話game
課金慳時間姐
玩得耐儲咗一堆活動裝
屎極有限
封email 咁寫
或者官方一時一樣啦
你見forum 啲重課友幾大怨氣
0課都費事搞咁多野啦, 啱啱玩返個幾個月唔想被bam住
而家得返攻擊值未拎到獎勵, 不過都差唔遠, 其他都已經拎哂, 手頭上又冇乜TM對攻值有用. 繼續玩陸行鳥同儲莫古等運到算
你check下條款, 有講.
不過我個陣係日版
我淨係知日版就係會ban
扭蛋game, bam左, 可以抖下再重生, 啲石抽新野結果仲好過之前個隊.
最緊要係冇bam錯無辜
升主角上六星 出身心潰擊同統領之力(?) 就應該夠打
升level可去經驗之間/食金屬仙人掌
想問下克冰冰好緊要?本來想留石all in君師
克冰冰未來必備
兩次十抽 三隻冰冰
升爆呢兩隻過關
利申 0課玩家

玩左1個星期,呢隊野開局其實夠唔夠用?
想升個暗騎招技但無材料好煩
我自己覺得暗騎對開局黎講真係有d難用
覺醒完技能都係咁話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞