[I/A] Final Fantasy Brave Exvius(FFBE)(2)

986 回覆
4 Like 1 Dislike
想問有冇得睇d角色既rating
抽左幾隻番黎 又唔知算唔算上去好
有d張圖見係5星 但我抽左佢隻3星番黎
克勞德step up
我準備左300石
又出 cap水
Gumi食過番尋味又吸金 今次Pass
不了
日版升爆哂LB同技,而家做倉管
竟然仲有人玩
android既勁多人用修改版
想問天風之維利亞斯點打?
第一次預到佢就卡關

或者有咩方法刷 lv ?
今日啱啱有新POST 講回復.
HPの最大回復量 = HP回復基礎値+(精神*0.5+魔力*0.1)*(HP回復変動値*0.01)
姐係都係精神比較多,唔該師兄
另外想問下而家我隊野係用賽菲,巴修,cg里徳,彩花同盧內拉。
用賽非搭賽非做ec手打,但如果撞到有暗抗既就好辛苦,有無話其他屬搭咩會好啲?
本身賽非已經裝左2刀流,謝謝
鍚菲羅士之前已經講左.... 條友冇乜用. 得光暗技, 回MP技仲要有10 ROUND 暗屬性上身. 如果靠佢做主力, 降臨關會好難玩. 好彩係FRD LIST多數啲人都係放物理打手, 所以可以自己唔出, 用人地個隻. Element chain暫時國際版最好應該係洋蔥?

BTW 你係盾角係好野黎

但係最近終於搵到鍚菲羅士既用途
佢用途係咩?我上網睇佢可以裝唔同屬既武器同人連ec嘛
邊有咁多唔同屬性既勁刀
同埋連戰中冇得換武器.
而家啲降臨關成日都要打幾隻唔同弱點既boss.
咁日版啲打手點搞?
用途

裝多幾件tm,應該係8月尾前拎到攻擊超過2650既獎勵
日版而家有幾隻都4-6屬性技.
一係就本身無屬性技加一招非光暗屬性技
再唔係就裝無屬性super TM武器
唔怪得上網睇話日版做壞左個頭
不過都只係洋蔥加強版, overall comment係: 有其他可以代替, 抽唔中到冇所謂, 抽中掛黎幫下人.
反正就係差個啲啲, 唔足以影響勝負. 最多打少啲turn數. 前提都要防守守得住先係重點.
我而家啲石都係留住等軍師,好似我差個buff位,打手其實我仲有皇帝,裸蒂,狗貓,劍聖
係阿
勁到痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞