[I/A] Final Fantasy Brave Exvius(FFBE)(2)

986 回覆
4 Like 1 Dislike
好似話國版未必會跟足日版?
其實日版有自選卷唔係乜人都可以有咩?
除左月尾限定,任揀一隻
國際版同日版唔同限定好正常,一齊出,除非set到國際版個version好屎唔係就KO哂現有個啲五星
咁都打臉打得好快下
過多排就會俾舊角升技補返
5星限定魔人菲娜
Seph

開心果get
想問有冇得轉語言 我依加英文想轉中文
有呀
Menu > setting > language
啱啱踢左人,有冇日版巴打可以add,幫手keep住frd lv 10

點解我打完雪狼之牙條雪龍,
蘭澤爾特雪山都仲未出現?
咁點攞濕婆
冇嘢喇,自己柒行錯路
想問下值唔值得食兩個輔助機153用黎連ec?
食莫古黎換ec
ec冇乜用, 唔駛咁強求.
咁我繼續儲住先haha
巴打您而家用雙手持果啲主攻手都係打1hit?
有啲1hit有啲8 9 hit, chain chain下成日出spark chain.
印象中得1 - 2隻降臨係要用ec 速戰速決.
岩岩試過打難度6既降臨隻坦坦唔住。。。
邊關?

暗夜魔物,淨係降到一隻攻,我一下打到其中一隻得返3x%,之後就突然全體技秒哂
你有CG里德? 如果同日版一樣, 一隻降攻, 一隻降魔. 第1 round當然係2隻都降50%
主要都係魔盾升到水火100%
再搵隻物盾挑撥
我好似殺左隻火先.
你如果有5星回復就W 白魔, 每隻盾都俾條蕉佢自動復活.
對隻火, 唔可以一round扣太多, 唔係就會全體物攻全滅, 否則佢只會單體物攻.

火【NG行動】
1ターン中に大ダメージを与える
強烈な反撃で即座に全滅させられる
防御ダウンか精神ダウンの弱体アビリティを使う
攻撃力を大幅に上げて反撃してくる

水【NG行動】
歌をくちずさんでいるときに火属性攻撃を行う
火と風属性の強力な反撃を受ける
暗闇を付与する
魔力をアップさせて沈黙効果付きの全体攻撃で反撃してくる

我都啱啱想打呢版既續集
暗冰同暗石
同埋記得有人有dispell or 醒夢
咁咪要慢慢磨。。。
磨到咁上下一野殺佢. 反正你都時間要完成mission
打降臨,唔急得,我呢版12星,都打左172 turns

黎緊仲要有真基佬16星

多謝巴打教路,可惜做唔到唔死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞