[I/A] Final Fantasy Brave Exvius(FFBE)(2)

986 回覆
4 Like 1 Dislike
應唔應該刷多次首抽
咁又唔一定要重刷
你宜家前期嘅關用呢隊都過到
一路慢慢抽就儲到有用嘅五星㗎喇
暗騎真係狗都唔屌,就算攻有2000都係垃圾
有心刷就刷日版,國際版齋睇故事劇情,日版堅玩event啦,日版真係好易中 ,今個月冇乜參與都幾十抽中8隻,其中6隻係今個月先出既新野
我好似仲有個ac未玩有隻勁盾同廢fft五星同15張自選券,你有興趣我俾code你
可以喎
最主要係我ios又無2部機刷唔到首抽唔想玩日版
lihk 點pm
你有無tg?
id: cowjane
冇,一係email
ramseyshek123@gmail.com
唔該巴打
已sent
巴打搞掂
但而家我主力升邊隻先好?
同埋好似無自選卷,得10張免費卷?
冇理由,係另一個tab個度睇下,隻盾可以長用,五星自選唔駛咁早用
無料個邊
見到啦
唔好咁早用住?解下任抽下野再慢慢儲咁樣?
自選券用黎抽黎升七星個陣先用
升哂2隻六星先
用住隻盾同ff12個隻,再間唔中抽下係唔係就得
中左新野?

最近月尾限定pool都唔錯,基本上都保你升七星,可以盡量儲下,下個月all in。月頭FF Pool抽角色黎拎bonus分換自選券都係唔錯,中4隻4星已經好易刷,前提係你要有隻野可以一隻打哂,月中pool就睇情況。
巴修果兩招技有無方法提高過發動率?
有時候佢一無出黎頂就死鳩哂。。。
靶位得一個,得一人可以發動,同一人有兩招,亦只可以發動一招
如果有人企係佢前面阻住佢,都唔會發動
無中新野呀,原本仲有隻no830?
我上網都搵唔到佢資料

日文要啲時間翻譯 即係有bonus個啲可以用黎換自選卷?
同埋啲免費卷係唔係用黎抽是但一個pool都一樣定有分別?
免費券除左step up都抽到
有Bonus 打分有加乘,自選券要150000分先拎到第二張,冇bonus角打到2046,bonus多就好快搞掂,仲可以換埋其他野,一般有400-500% bonus 打五十萬分左右冇難度
我意思係佢招技係100%發動?有時候見佢無出去頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞