[I/A] Final Fantasy Brave Exvius(FFBE)(2)

986 回覆
4 Like 1 Dislike
夠曬啦thanks
加左了,叫play9me
已加
用完了巴打thanks
呢個唔係光輝咩?
劫火仲未見過
痴撚線,星三奧丁之前正常咁打,打極都嬴唔到,索性排哂攻擊型出黎,第一turn準備,第二turn 1 野過殺左
劫火真係成個傻佬咁
笑咗
第一次睇佢無端端撼頭比佢嚇親
意義不明,畫 CG 班友做多咗
嚇到啲人真係爆 mon 就多謝哂
巴打而家玩咩版本
日版國際版同步
日版諗住唔課儲夠萬幾石先一次過抽
國際版唔打劇情住,等日版追到國際版進度先
咁等月尾限定先抽, 月尾近2個月都係15000 石包最少一隻7星限.
但係前提係要隊野有返咁上下, event 打到分拎第二張自選限定券. 如果唔係就要20000石.
收到

0 課戰士有冇可能同重課過到幾招?
好多活動都要升爆 lv 先夠打
呢啲抽獎game要睇運
我0課, 暫時強敵得真基佬應該打唔嬴之外, 其他都應該過到, 而家得返3版降臨仲未打. 故事打到season 2冇乜打, 所以唔知之後啲三星幻獸會唔會難過隻三星奧丁.
event已經打哂3張5星select券, 會打返故事睇下點.
劫火 癲佬
啱佢風格

終於成功了
係度諗緊故事打哂嘅話,啲鑽可點點儲返嚟
不定儲得好辛苦
咁等月尾限定先抽, 月尾近2個月都係15000 石包最少一隻7星限.
但係前提係要隊野有返咁上下, event 打到分拎第二張自選限定券. 如果唔係就要20000石.
收到

0 課戰士有冇可能同重課過到幾招?
好多活動都要升爆 lv 先夠打
呢啲抽獎game要睇運
我0課, 暫時強敵得真基佬應該打唔嬴之外, 其他都應該過到, 而家得返3版降臨仲未打. 故事打到season 2冇乜打, 所以唔知之後啲三星幻獸會唔會難過隻三星奧丁.
event已經打哂3張5星select券, 會打返故事睇下點.
係度諗緊故事打哂嘅話,
啲鑽可以點儲返嚟
一定儲得好辛苦
我都有懷疑過遲早要課, 但係睇返screen cap 22號抽剩14900 石, 而家已經有20500石. 即係2星期都收左成5000石.

利申: 冇打故事好耐, 齋打event 同拎login石
仲未計一個月有幾十張3星券, 6 7張4星券, 2張10% 5星券, 一張5星卷, 真係好夠玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞