[I/A] Final Fantasy Brave Exvius(FFBE)(2)

986 回覆
4 Like 1 Dislike
唔該哂巴打
竟然有咁既事
睇wiki先知原來日版出個陣5星係0.8%, 一週年升到1%, 二週年3%, 三週年可能再加
國際版而家幾多?
國際版3%
1%升3%望落去好似三倍咁 實際上
同其他game比, 隻FF 算易中, 2次儲夠7x 張3星卷左右一次過抽, 都中4 隻左右.
今個月3%pool, 券/10連/0石夾埋抽左30次左右都有3隻, 反而抽左2次10%券都唔中, 仲係2張係手費事抽.
底位係4月3次免費10連都唔中
不過玩左4個月連同食左個啲計, total都中36隻.
如果維持到, 叫做佛心game

可能前兩年搵夠
以前仲會抽到假五星
中左真係會屌撚哂鬼
當年我首抽就係五星高貝札....
嗰時刷咗隻雷光做首抽
日版今個月月中關好似易過之前個啲好多
https://altema.jp/ffbe/honoonokajisyokuninextora
忍唔住抽哂
仲要唔中塞菲
走左2個STEP 3塞菲
成個friendlist 轉曬同一隻
我掛緊利拉架
第二戰睇黎要打成百turn,痴撚線
放心,唔駛半年已經冇人用,升七星之後相對其他,火力大減
如果同日版一樣,佢出完一排就有七星解放,FF8 event 送一把兩手專用大劍,而佢又係最遲升七星個批,升完又唔勁個隻,火力輸俾cloud一大截,有愛都用唔落
有愛 最後課左Pack
中唔中先
好彩中
第四野十連先中仲要
追多1個step拎多隻啦

國際版七星強化其實都有可能的
追都唔好追呢隻
之後出個啲你唔中,game都棄得
斷斷續續打到而家先完第二場
啱啱得閒打埋第三戰,有turn扣左佢三千幾萬ko左,同樣攻擊第二戰先扣得個二三百萬
即刻kill app,拖返慢黎打拎10%券,set到佢9%hp先黎做錯野搞到死剩一隻盾,差啲玩完 ,慢慢復活返成team先黎幻獸finish佢
20%莫古+10%券袋袋平安

team for參考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞