[I/A] Final Fantasy Brave Exvius(FFBE)(2)

986 回覆
4 Like 1 Dislike
洋蔥自帶二刀流,劍聖需要二刀流信賴 所以初期洋蔥會比較好
唔該巴打
去到後期洋蔥好好多
五星券中七星垃圾,仆佢個街
好似等賽飛先入坑好啲
要等到星期五下午四點先有
希望到時候刷得到,有無話賽飛好啲定另一隻?
我上網睇過賽飛要勁好似要配好多信賴先得?
首先所有角色都要TM先勁, 但係二刀流係7星時代已經冇乜用, 你而家練黎俾條友用, 之後又要練過哂. 二刀流而家主要俾魔攻用,不過而家出個啲好多本身已經有二刀流+ W/T技.
國際版都追到好貼下, 真‧雙手持, 雙手武器, W/T技應該排住隊等出.

光暗屬性技/武器打月中鬼畜關同埋13 14 星降臨好多時都俾人吸收或者冇效

所以你又唔駛等佢出先玩既
如果真係要玩二刀, 咁就玩洋蔥, 水土火風屬性攻擊有用好多, 日版去到而家都仲有啲人用緊.
5星出場次序,可以參考下

巴打你係齊曬定點??
巴打咁講姐係賽飛好似無乜用,
咁我都係用返洋蔥加彩花起手好啲?
5星任揀卷列排俾人揀一隻
首先你要抽到....

隻驚幾好玩, 只要抽到唔太差就可以開局, 我一黎就抽到cloud, 7星左佢用左4個月先退役, 主要因為冇MP回復技.
朋友LIST多數啲人都係放物攻打手,
盾我就已經中左3 對, 升哂7星, 應該都算易中.
唯獨未中過5星回復, 一隻都冇, 只可以靠frd list, 魔攻都少中, 所以你首抽可以諗下魔攻/回復組合.
而家啲BOSS通常一隻魔攻無效, 一隻物攻無效
就咁睇國際版應該過多三個月出七星
好期待四鬪星來臨
依加日版四鬪星係咪以經比傑克特取代咗
好似係. 有T技加MP回復技, 用W/T技夾MP回復用, 屈到爆. 一隻已經可以清哂魔人級event.

利申, 冇4鬥星.
咁傑克特啫係四鬪星嘅上位版,四鬪星都好屈 我見人過降臨用四鬪星一、兩回合就過到
降臨有時開正某啲角色個飯,真係可以好快打完。打鐵人降臨,我用八盟傑光條女,一野扣佢成億KO
不過SE都做左唔少野,而家啲boss硬得黎又冇得減防精,兼成億hp ,打到2046
0石抽中古董
好嘢嚟 佢個超信賴好勁
4隻
升到7星都超勁既. 如果敵人唔係抗土, 但係已經有好多物理打手

請問兩隻係同一隻黎?點解我係個網睇得5至7星但會有四星版?
我見到好多英都係咁,thx
國版日版唔係同一隻黎 (國版出完日版見佢幾靚拎左去用)
日版依隻勁好多的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞