[I/A] Final Fantasy Brave Exvius(FFBE)(2)

986 回覆
4 Like 1 Dislike
就算唔連ec 全體減傷都好有用

想要把172攻既刀. Super TM級數既獎勵

用左11張券中左
不過我仲係得一隻9s,我貪佢可以比輔助位連,咁樣可以淨帶尾刀手
9s個damage cut超勁. 有莫古多可以拎一個TM黎玩下.
遲下打完冰鳥有冰風暴 可以用佢連
唔係話用章魚好啲咩?冰鳥8星我應該有排先打到。。。。
冰鳥可以用火chain, 1 turn搞掂... 不過咁會拎唔齊獎勵
好似2個都得
FFT新個隻6星W技已經可以單體攻-70%魔-65%, 好似仲有用過CG里德7星
好彩冇換多隻返黎升7星
上期FFX隻亞龍都可以降全部70%又可以做打手 好用過CG里德 不過CG里德LB降79%依然係最高 新角只會越出越勁
有冇人日版 國際版一齊玩?
啱先開始玩日版
啲劇情要重頭再玩過好難頂
LB由25升到30好大成本, 好似仲多過1升到25 , 基本上都係停係成team 25就算, 有多都用黎升新野, 所以CG里德實際都係得74%

FFX個隻要升7星先可以咁勁. 雖然6星已經可以W技弱2種60%. 新個隻勁在普通技已經70/65

上次中FFX 2隻, 都唔係亞龍, 今次又中左1隻骷髏骨女, 真係無奈. 如果抽中另一隻, 6星W技減到9成傷害已經夠哂用.

EVENT BONUS已經有+350%. 用埋frd 啲7星有成+550%, 再用啲券博又好似唔值.
我日版2個accounts. 第2 account 劇情skip左佢就得.不過打啲石mission有時係幾煩.
而家有三張換
有無國際版巴打可以轉火屬武器亡獸聖光爆裂破系兵員
已轉劍聖
唔該矖巴打
抽多廿幾張券中左,bye bye 里德
成日抽中野
想問國際版出齊八盟傑未?

同埋有冇巴打整合吓啲各大組織背景資料 ?

Eg: 六盟傑、八盟傑、元素四天王

利申 google 過都搵唔到啲咩
我覺得每次抽五至十下,唔中隔幾個鐘先再抽,咁抽好似易中啲
我每次心入面諗住棄驚佢就即刻出隻五星出黎留住我
六盟傑就出齊 但八盟傑出唔齊嘅原因就自己睇下劇情,我唔劇透喇
btw 元素四天王係FF4架
有冇人好多時入 game 都要重新再 lond 過等勁耐先入到?
噉落去唔掂喎
一個禮拜見幾次呢個畫面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞