[I/A] Final Fantasy Brave Exvius(FFBE)(2)

986 回覆
4 Like 1 Dislike
未夠兩隻出龍卷風?
仆街三個step一隻都冇
隻7星應該出咩技? 秒唔到最後果3隻boss
w龍卷風x2 chain到咁上下hit數,7星出W地屬性個招得唔得
原來最勁係地果招, 我一直用火果招回血回魔, hehe
因為中間個隻有火耐性,我用火佬做主力特別明顯
幾有趣, 真係當2隻GAME咁玩
齊左卷係唔係應該換左阿隆上7星先?
唔記得有邊幾隻5星, 你睇下隻詩人夠唔夠用先, 夠用可以留住遲啲先換
不過換佢升上去冇得輸
聽講啪得住洛倫
感覺上屈過佢好多. Turn 1 出SP技屈到爆. 仲未計佢戰鬥力高兼個TM都好勁.

利申, 冇持有
靠朋友

= 冇healer
笑死,換左佢先
真係有衝動換左隻水華返黎先. 仲差3張先有20張. 佢6星啲技能係打BOSS必備, 7星更加勁
我諗就算中左其他5星healer,都未必會換多隻黎升7星
3 steps 唔中錫菲羅斯, login 送既二周年卷一抽中
二周年好野
點解你login到架
未來人
笑死我都諗緊, 仲特登開game睇下
400幾粒體力藥, 痴線.. 食到下年
我成7百幾粒.
呢幾日追故同打分用左6-7x粒.
每日陸行鳥同friend lv 收返6-7 粒, 打完活動分好快數量又升返.
上個月update仲將MAX由999收9999
笑死,換左佢先
真係有衝動換左隻水華返黎先. 仲差3張先有20張. 佢6星啲技能係打BOSS必備, 7星更加勁
我諗就算中左其他5星healer,都未必會換多隻黎升7星
400幾粒體力藥, 痴線.. 食到下年
我成7百幾粒.
呢幾日追故同打分用左6-7x粒.
每日陸行鳥同friend lv 收返6-7 粒, 打完活動分好快數量又升返.
上個月update仲將MAX由9999999
維護又延遲
仲話期望遲d維護時間減半
都好 又有石賠
維護前抽到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞