[I/A] Final Fantasy Brave Exvius(FFBE)(2)

986 回覆
4 Like 1 Dislike
6個人,99.5%左右
我諗緊好唔好餵100tm比洛倫,用佢招信賴比賽非用
而家卡住係700攻。。。
但唔用雙刀又會只係得暗屬
明白
咁抽野個到有咁多個唔同pool:,咁自由抽個到咁多owlt爸塭池城土
自選卷用黎抽是但一個pool係唔係都無所謂,除左step up? 每個pool個機率up有無唔同?
自選就係自選pool,齊哂所有五星角色任你揀一隻,除左月尾限定。
巴打sorry我打錯左,我想問免費卷至真
如果用普通券,我估係任何pool都3%,用10%券自然就係10%
雖然3%,但係都中左好多隻

頭先個10抽
咩pool
尾2個個呀
做咩唔博限定pool step up?
免費卷黎

冇所謂啦咁,啲券勁多,一個月幾十張
你起碼中左最勁個隻4星,個隻可以防所有異常狀態+停止,4星中我覺得個隻好難中
邊隻係個隻4星
食, 我已經食左2隻
雖然7星用處會小左, 不過起馬要等多幾個月, 緊係開心左先

好後悔之前隻100信食左落源氏手套度
而家隊野主要用賽菲搭人地賽菲ec輸出,其他人就全部輔助
巴打們我應該開始餵定克冰冰好定點?好迷惘
有無人可以指點下隊野點改進。。。thank you so much
我自己有4個雙刀流
唔需要後悔食左源氏手
個人覺得佢仲勁過洛倫,一來能力一般都比飾品勁,裝係飾品可以省多個位,同埋比法師用仲爽

克冰冰莫古今次共鬥活動有得抽
不過機率好似唔高
如果活動完都未夠,我會食左冰冰先
你d 5星多到...
強烈建議升起馬2隻莉拉 最好3隻
可以秒天秒地
我又無乜裝,升完都唔可以秒天秒地
我見上到7星無用所以一直放係度
其實我而家隊人係咪唔洗放咁多輔助?
因為我好友而家都無乜特別人,一撞到啲王係反暗既就唔夠打
同埋我最大考慮係克冰冰既野對賽菲無用
我食完都係放係度
如果升左隻克既又連唔到ec唔係差好遠?
重點係今次活動有克冰冰莫古, 當然要盡量打
冰冰信賴加40攻,又有極光被動技自動加lb
就算冇發動雙手持效果都係一等一既飾品

我有時都會比cg菲/里德用加lb

莉拉勁在唔洗特別勁既裝
佢食精神攻擊,招技計自己精神,一般敵人既精神都會低d,仲有佢招技1000%倍率,雙刀流出2次變2000%,所以就算精神低d輸出都好高
講緊覺醒完倍率最高既提達先720
就算未有雙刀,佢自己都有w技t技

今次共鬥都有石中劍,咁就可以隨時轉做光劍計光ec
你睇下要唔要加我好友
213,739,818
多謝巴打您既意見
我都加左您叫play9me
活動果廳好鬼難抽,到而家先中左兩個克
如果呢班人係日版,成隊七星,又有super TM,勁到爆
條友啲技好似係精神但係物理判定,魔法判定就唔會攻2次。
二刀流如果輸出計防守/精神通常有2倍,但係計攻擊只得返1.61
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞