[溜冰] Evgenia Medvedeva 綜合討論區

896 回覆
15 Like 26 Dislike
睇嚟真係會離開eteri 個group 好意外喎 個人覺得eteri幾啱佢,兩人嘅關係都睇得出係幾深厚,真係唔知有邊個coach可以令佢更進一步
我唔係話睇咗溜冰好耐,以下我有啲都係執下外國forum啲口水尾:
有部份人就認為Eteri個訓練方法比較啱帶Junior, Zhenya宜家再留喺Eteri身邊嘅進步空間都唔會大。而換新教練幫唔幫到Zhenya更上一層數係未知數,但最少可以令到Zhenya能夠見識多啲,唔駛話淨係跟Eteri嗰套咁機械式,只係一味高難度。而目前跟據最信得過嘅source嚟講,BO係最大可能性,但亦有報導指Zhenya想留返喺俄羅斯。不過我覺得Zhenya想進步,留喺人手竹戈羅斯真係幫唔到佢啲乜,畢竟Eteri真係已經係俄羅斯入面最top, fed俾佢地嘅資源亦都可以講係好多好多,轉其他國內教練唔係好明智。宜家大家最驚都係Zhenya今次換教練會變Yulia 2.0。
睇嚟真係會離開eteri 個group 好意外喎 個人覺得eteri幾啱佢,兩人嘅關係都睇得出係幾深厚,真係唔知有邊個coach可以令佢更進一步
https://m.championat.com/news/sport/other/3424807/
睇嚟係BO
我唔係話睇咗溜冰好耐,以下我有啲都係執下外國forum啲口水尾:
有部份人就認為Eteri個訓練方法比較啱帶Junior, Zhenya宜家再留喺Eteri身邊嘅進步空間都唔會大。而換新教練幫唔幫到Zhenya更上一層數係未知數,但最少可以令到Zhenya能夠見識多啲,唔駛話淨係跟Eteri嗰套咁機械式,只係一味高難度。而目前跟據最信得過嘅source嚟講,BO係最大可能性,但亦有報導指Zhenya想留返喺俄羅斯。不過我覺得Zhenya想進步,留喺俄羅斯真係幫唔到佢啲乜,畢竟Eteri真係已經係俄羅斯入面最top, fed俾佢地嘅資源亦都可以講係好多好多,轉其他國內教練唔係好明智。宜家大家最驚都係Zhenya今次換教練會變Yulia 2.0。
其實我都係迷上花式溜冰唔係好耐 咁講都有道理,希望佢真係有得著啦 同埋med好似都冇乜選擇 國內教練冇一個同eteri一個level 國外potentially 可以比eteri更好嘅睇怕真係得BO
Yulia 2.0 應該唔會啦⋯⋯希望 med本身都有鬥心 唔想退役住好似
仲有一個說法我都覺得有d道理, 就係俄協捧人要平衡教練的利益, 例如俄女單有3個位, 俄協唔會想3個都係Eteri的學生, ,起碼留一個位俾其它教練組, 而Eteri下面真係太多人, 可能轉跟其它人爭另一席位會更大機會?
鬥心我就唔從來唔會質疑佢,佢都唔只一次講到嚟緊嘅目標都係劍指下屆奧運
宜家緊要係快啲搞掂轉會手續,喺遲下五月底開始連踩三埸日本Ice show前同新教練初步度好來季Programme嘅內容同埋同新教練建立初步嘅默契先,唔係遲其他人成個月先開始pre-season就好令人擔心
點都好啦,期待下個Season更強嘅Zhenya
Zhenya個ig暫時禁留言
係latest嗰兩個post閂咗留言先啱,其他post仲留到

Best wishes for our little princess
連Polina都跳船 宜家Eteri group除咗Alina、Alexandra同Alena外仲有邊個
成日單機洗版
我有搭咀幫推ga, 等我回返自己

除左去另一教練組可增加去奧運機會, 另有傳佢可能會改代表Armenia比賽?! 唔係嘛....
收嗲啦你,唔撚鍾意咪走囉,咪撚入嚟搞事啦,咁鍾意踩場又唔去踢阿狗獌狗竇?有你呢啲車狗真係喊三聲
nonsense 佢咁愛俄羅斯,今屆奧運因為俄羅斯俾人ban咗唔可以用俄羅斯個名義參賽,已經令佢一開始唔想玩啦,又點會想轉藉咁離譜

仲未放完假
Zhenya: На моей страницы нет демократии! Оскорбления - блок❌

我個page冇民主冕!侮辱=block

睇嚟尋晚好多Eteri粉踩場屌鳩Zhenya
Zhenya: На моей страницы нет демократии! Оскорбления - блок❌

我個page冇民主!侮辱=block

睇嚟尋晚好多Eteri粉踩場屌鳩Zhenya
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞