[溜冰] Evgenia Medvedeva 綜合討論區

896 回覆
15 Like 26 Dislike
anna 同 alexandra 仲要有 quad jump...
但3個最優美都係 alena
同埋 test skate liza 跳翻 3A !!
我冇特別睇佢地節目
但我知alexandra啲跳好勁可以上到4
今年junior grand prix final lady
俄羅斯應該有機會攞4-5個位
三甲都有機會似上年咁包辦
你可以睇下 yi christy leung 係香港運動員
之前 jgp拎左第4
我有睇啊 佢成績進步咗
但硬係差少少先第三
8月個asian open又係得第四

"We always attended press conferences together with Zhenya (Evgenia Medvedeva) and I felt shy to demonstrate my happiness because I saw how hard she worked. We were training in one group and I saw how hard she tried [to win gold]. But later at the award ceremony I became happy, realizing that I won the Olympic gold,” Zagitova was quoted as saying by TASS.

......
竟然有人同我一樣鍾意alena korstornaia
佢技術上唔及兩個識quads的
但佢D表演真係超哂班呀
由手臂到指尖都响度perform

不過今年編舞一般, 特別free skate
liza的表演唔係完全我心水
但佢跳3A真係勇氣可嘉
同埋平時睇佢d interview都覺得佢佢likeable
好似最近關於weight issue
我都好希望佢快D pick up返高級3-3
証明唔係要纖細身型先有好成績
好似拎左3次第4
啱啱美國呢次其實佢爭好少
PCS太低分
冇國藉優勢係咁喇
不過佢一個休賽季進步咗好多
希望佢keep住水準可以上一個頒獎台
之前見你咁耐冇post以為有咩事tim

期待新賽季
team eteri個編舞哥仔真係功力麻麻
我麻麻地佢呢個教練
教出黎果D成日都跳躍唔足週

同埋大陸D人成日都話christy係騙子
話佢之前响大陸跟王一
好似未找清數就走人

唔知咩事

anyway, 佢真係幾努力, 點都希望佢有好成績
D 大陸人都唔知幾想佢代表中國
見過有人話去哥仔個vk留言建議佢改(好似)Alina的編舞
好快就俾哥仔blocked

之前鏡頭前見佢好似好nice咁
而家覺得佢都係技窮又不思進取
經常都係將同樣的野炒冷飯
浪費人才呀簡直
睇貼吧有見過啲大陸人想佢代表中國
而家中國都係叻淨pairs 女單收咗皮
好似冇人比senior 男單又只係得個金博洋
ice dance都算係咁 有兩對去咗motreal訓練

christy leung個教練又係收勁多學生
如果梁懿代表大陸
馬曉晴又有得J
maisy ma唔係廢咗喇咩 但佢真心好多廣告
條友聲稱傷咗去唔到奧運
根本只係多咗藉口比佢
俾佢去到personal-best都攞唔到資格
公平D講,梁㦤未出現前佢的確係全港最勁
但都同奧運資格距離好遠。
佢咁耐冇出黎比賽 gp冇佢份 wc都唔會有佢份
佢連b級賽都好似冇參加
之前睇電視佢話想去2022冬奧
我心諗你邊得啊 ff下好喇
仲要出咗過梁懿
難上加難
maisy 宜家 kol 咁
兩個都唔算太係我心水
不過 evgenia d flutz 成日都無call
樓主係雞
睇下19年4cc maisy ma出唔出到黎比賽
下年好似美國搞 christy leung應該會參加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞