[溜冰] Evgenia Medvedeva 綜合討論區

896 回覆
15 Like 26 Dislike

Japanese media had to go ahead and ask Yuzu about the Evgenia rumours regarding their "relationship"...he said "there are weird reports but I'm not involved. I was shocked. I thought it was like it was about a Hanyu Yuzuru from another world." and reportedly walked away with a smile.

羽生結弦,否認與梅德韋傑娃的相關報導「還以為是別的世界裡一個叫羽生結弦的人...」

花樣滑冰男單奧運蟬聯冠軍羽生結弦於25日參加在幕張的冰演“Fantasy on Ice”。在表演後的記者採訪結束後,他又站住,發表了以下言論,否認了週刊雜誌對於他與梅德韋傑娃(俄羅斯)相關的報導。「有很奇怪的報導,但我並沒有參與其中。對此我也非常震驚。我還以為是別的世界的一個叫羽生結弦的人。」

you posted fake news
BTW, 靚嘅人同事物一定要俾得一個得一個知,呢個可能係我喺度嘅存在意義,所以自推一千連都一定要繼續做,咁靚嘅人冇香港人識實在太差了
Бодрое утро
"I'm not afraid anymore"-Zhenya

唔覺得羽生會鍾意俄妹
佢同麻友襯好多囉
利申:唔係3位嘅fans
佢鍾意結衣嗰type
所以有見到啲報導都得擔笑,只係嬲啲報導咁樣侮辱Zhenya嘅專業

唔覺得羽生會鍾意俄妹
佢同麻友襯好多囉
利申:唔係3位嘅fans
佢鍾意結衣嗰type
所以見到啲報導時都係得擔笑,只係嬲啲報導咁樣侮辱Zhenya嘅專業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞