[溜冰] Evgenia Medvedeva 綜合討論區

896 回覆
15 Like 26 Dislike

Stake America 完咗,俄羅斯又彈一件出嚟

timetable
https://www.youtube.com/watch?v=wdpvmXc9SJE

Skate Canada practice session live
望落減咗磅,但跳得仲未夠輕盈,可能只係練習啦
https://www.youtube.com/watch?v=sskMZXZCrFY&feature=youtu.be

已經有人好快手咁cut咗Zhenya嗰段出嚟
開波!
留名
但之前睇開男單多
到Zhenya
真心講今日表現失望

連跳摔固然損失慘重
但我覺得更失望係3Lz都係wrong edge都仲堅持short program上lutz
未改好就不如實打實上個loop
好似桶口新葉又係, flip wrong edge仲上乜鬼

不過PCS證明裁判都仲係好捧佢
如果free skate clean都係可上podium的
有人計過如果clean嘅起碼都有73分 不過都好嘅,今季都係適當嘅時機俾佢失敗下,適應comfort zone外嘅環境從來唔易,希望佢聽日有超水準發揮攞返塊牌都好啦,6分話多唔多話少唔少,做好自己都追到嘅......
不過佢比起上個月係自在咗嘅,不過真係須要專心返,唔好再出現今日''Over-confident"所引致嘅失誤 都唔知宜家佢咁鬆容面對自己嘅失誤係好事定壞事
Zhenya's runthrough in practice: 3Lz3T, 2A, 3Lz, 2A, 3F3T, 3S3T, 3Lo - clean and beautiful with an extra -3T! Come on girl! #EvgeniaMedvedeva #SkateCanada

https://twitter.com/MedvedevaNation/status/1056213382632738816

come on Zhenya
一個根本唔應該會係喺Group 1出現嘅表演
137!!!
總算執返塊牌
尋日Zhenya,今日到Liza嚴重失準,Zhenya宜家竟然係坐銀望金
屌睇錯,當我冇講過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞