[溜冰] Evgenia Medvedeva 綜合討論區

896 回覆
15 Like 26 Dislike
究竟你冇人睇溜冰啊,定真係冇人鍾意Zhenya? 唉屌
梅娃最近好似del哂啲野?
我好鍾意睇, 但就唔係Zhenya粉絲
平時我都有睇goldenskate同埋baidu貼吧
goldenskate有個user St字頭我有諗過係咪你
(介意可以唔覆我係咪的...)

zhenya & eteri單野個人覺得兩個都有做得唔好的地方
但都係有理由同可以理解的
不過既然已成事實, 之前的過程我自己覺得唔重要
所以都冇咩想講, 唔想太focus呢D野

我身邊都冇人鍾意睇呢個運動
所以難得有人討論下
我一路都有睇呢個post
只係呢度係zhenya區
講其它人好似唔係幾好
又唔想comment on zhenya & eteri's split
就冇乜野好講了
Del 咗同羽生嘅合照,ig 閂咗留言功能,而其他social network佢都唔活躍,twitter 都係呢兩日先叫出返兩個post, Facebook 應該係開嚟擺,VK 佢都好耐冇更新
咪講其他女選手囉,我冇所謂嘅
梅娃最近好似del哂啲野?
IG Del 咗同羽生嘅合照,同閂咗留言功能。而其他social network佢本身都唔活躍,twitter 都係呢兩日先叫出返兩個post, Facebook 應該係開嚟擺,VK 佢都好耐冇更新
之前有傳桶口新葉同埋金博洋都可能會去BO度 (定短訓?)
唔知係咪真?

最希望新葉都可以去波叔度
收集無限寶石之路? 不過我覺得未必會一次過咗多人去晒啦,新加入嘅人本身都已經要特別照顧以令佢地盡快適應,BO 應該冇咁多人手handle 到啦
更正返,Zhenya 個ig 只係閂咗最新15個post 嘅留言

Zhenya 啲腹肌

Ice Age Show 最後一集拍攝完成
ig 開返留言了
大家快啲去Zhenya ig鼓勵下佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞