[溜冰] Evgenia Medvedeva 綜合討論區

896 回覆
15 Like 26 Dislike

豪無懸念嘅一場GP,Alina真心Fit
有d私事好忙冇上黎
而家先睇到

咁話liza我都好嬲
侮辱運動員也侮辱花滑呢個運動

但花滑呢d小眾運動真係好少人會花時間去搞清事實
宜家先發現miss咗World Championships 門票官方開售時間......食黃牛了......
都係嗰句,如果係Zhenya贏咗,以佢喺ex個look,班體妓支垃圾筆都會寫到佢色誘評判

NHK Cup,Liza又衰喺FS度
其實冇衰

佢3a係滑出唔好
但冇咩大錯

佢冇3f 已經蝕
加上滑行transition 麻麻
輸埋pcs
又冇主場優勢
拎第3差唔多啦

不過佢gpf已入,算係咁啦
講唔上衰呀?
呢場頭幾個既表現都好好
Rika TES仲高過Alina 如果係PCS再落功夫就不得了
Rika ge 表現真係好surprised, 之前睇ice show嗰陣見佢d jump咁唔穩定都有d擔心,明明佢就係可以做得更好。期待佢beat Alina

Liza都唔算衰,3A有d問題差少少,可能都係因為主場問題輸俾satoko,我中意Liza ge 表演多過satoko

今年女子ge GP 好睇呀!!!
本身睇開男子同日本女子競爭太激烈所以都唔留意到佢
佢就係之前試跳quad果個?
日本女子我記得有Satoko Kaori Wakaba Mai同Marin
好似仲有幾個

我見YouTube有人咁講但我覺得Eliza中間好似有d lost左 加上Satoko有主場優勢
不過好難揀 artistry就Satoko technical就Eliza Satoko會UR
所以拉上補下佢地差咁少分

Rika同Zhenya都係IdF
如果Rika無大失誤FS一定過Zhenya
暫時SP兩個最好成績都差唔幾
如果無咩意外都Rika>Zhenya
咁Zhenya就有d危

今年女子競爭好激烈
但基本都係日俄爭
4場獎牌都係佢地包辦
Alina破夠紀錄未......
樓主你而家會唔會好擔心evgenia...雖然BO 同evgenia 講 not necessary to win every championship, 但係我覺得如果佢今次入唔到GPF,佢會好desperate
5個人爭最後個3個spot
仲係麻麻Alina fs個program
冇咩擔唔擔心,其實我不嬲expect佢今季入到世錦賽就好夠

wow
Happy birthday to you
Happy birthday to Zhenya
🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂

出咗時間,聽朝三點壓軸出場
https://www.instagram.com/p/BqfQIYzCDWa/
3S and 3Lo at the end of the FS
屌那星,自己表現唔好發脾氣有春用咩 其實你唔駛再證明自己啲咩俾人睇架喇,放鬆啲啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞