[溜冰] Evgenia Medvedeva 綜合討論區

896 回覆
15 Like 26 Dislike
Liza...
點解唔簡個3個幼幼
未夠稱
未夠歲數比seniors 佢地三個去3月世青
O shit
Alina地位不保 幾個月後
俄羅斯女單競爭好大
睇得出
年年都有人破空出成
我最愛既Julia都退休啦
咩意思?
Boo 9 alina ?
俄羅斯同日本女單競爭好大
fs係呢兩個國家keep住有人玩 有人才
不過呢三個junior有冇可能去到2022冬奧
真係好難估計到
送禮物
好多fans都會係選手比賽完
將禮物扔落冰場到
係.. 仲有成4年
邊個似yoona kin羽生咁勁啊
生不逢時囉
班幼幼如果係奧運前一年topfit就好
yuna算係個陣嘅韓國fs第一人
佢好勁 成功推動到韓國女單發展
韓國啲女單人才都幾好
Liza沈咗幾年,今年21歲(前排22歲生日)都仲可以返生,呢啲其實真係睇人嘅啫
佢成日都係奧運之後個年就黎料
Russian Figure Skating Federation announces team for Universiade.
Ladies: #StanislavaKonstantinova #ElizavetaTuktamysheva subsitutes: #EvgeniaMedvedeva #MariaSotskova
#figureskating

另外世大運,Zhenya係1st sub
邊個係stanislava Konstantinova? 竟然揀佢都唔揀Liza?!
今季大獎賽芬蘭站第二,啱啱嘅Rusnat排第四,senior排最高,咪即管睇下有冇驚喜囉 Liza 就傷好l咗,that's why 今年Rusnat 佢退賽,但揀得佢入世大運名單嘅應該估佢世錦賽時會痊癒
Russian Figure Skating Federation announces team for Europeans.
Ladies: #StanislavaKonstantinova, #AlinaZagitova, #SofiaSamodurova; substitutes: #ElizavetaTuktamysheva, #EvgeniaMedvedeva
#figureskating
邊個係stanislava Konstantinova? 竟然揀佢都唔揀Liza?!
今季大獎賽芬蘭站第二,啱啱嘅Rusnat排第四,senior排最高,咪即管睇下有冇驚喜囉 Liza 就傷咗,that's why 今年Rusnat 佢退賽,但揀得佢入世大運名單嘅應該估佢世錦賽時會痊癒
有時啲人擲禮物都幾過火
當選手喺kiss & cry區行入後台 班人就高空擲禮物落去
見過好幾次都差啲擲親啲選手 個個都嚇親
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞