[Switch:3DS討論區]|HappyBirthdays|薩爾達無雙|PSO2|名偵探比卡超|(82)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
係老任蠢啫,畫餅作大好似PS咁就又有咩好煩
我自己冇玩開POKEMON,只係三日唔埋兩日就放D路邊社消息出嚟撚豚想點
話說有冇人知邊區買splatoon dlc最平?
?

同埋撚撚聲好難聽
三年過去 ff7re靜到
Splatoon 分區㗎,你乜版先
佢卡比卡關唔得閒
amazon.jp好似平幾十円
我就諗住換埋餘下金coins黎買睇下會唔會平D
仲有KH3
原來咁就三年
自從SE用左10年時間整隻咁嘅FFV13之後,已經無期望
相比起班攞住個牌子嘅開發者,踏實唔玩DLC嘅DQ系列同離公布至預定發售都唔駛2年嘅OCTOPATH開發組就實際好多
喺開發FFV13嘅10年間,
FROM SOFTWARE整左:
1.DEMON'S SOULS
2.DARK SOULS 1
3.DARK SOULS 2
4.BLOODBORNE
5.DARK SOULS 3
無啦啦多左隻狗叫01749
邊到仲有巨人現貨
明明有個完全封鎖功能點解睇返我d回覆重係咁多負評
http://www.3igame.com/%E3%80%90a%E7%B4%9A%E8%97%89%E5%8F%A3%E3%80%91%E3%80%8Aa-way-out%E3%80%8B%E5%94%94%E5%87%BAswitch%E7%89%88%E4%BF%82%E5%9B%A0%E7%82%BA%E5%94%94%E6%83%B3%E9%81%95%E8%83%8Cswitch%E5%98%85%E5%8E%9F/

【A級藉口】《A Way Out》唔出Switch版係因為唔想違背Switch嘅原意

今時今日只要有game出少一個平台都會俾人問點解唔出喺嗰個平台,爭論大啲嘅就有點解Bayonetta係Switch獨佔、點解《MHW》剩係唔出Switch版,有時真係搞到啲製作人唔知好嬲定好笑,同你講機能問題又驚會得罪人,同你講版權問題你又好似講極唔明咁。
而今日就有主打雙人先玩得嘅越獄遊戲 A Way Out,聽落好似同Switch個理念勁夾,偏偏就係會Switch版,少不免又俾人問點解無Switch,點知Hazelight Studios就拋咗個幾有趣嘅理由出嚟:”喺Switch正式公開之前,呢隻game已經開發咗好耐,但唔出Switch版嘅主因其實係同手掣有關。因為遊戲嘅機制,玩家一定要用一個完整嘅手掣先玩到,換句話講即係玩家唔可以分拆Joy-Con,一人用一邊玩,要玩就要買個Pro Controller或者買多對Joy-Con,咁好似會強迫玩家額外購買可能本身唔需要嘅週邊產品,似乎同Switch嘅理念相違背。

喂,呢個理由又真係幾好喎ww,如果講機能問題,唔怕得罪人都總會有人話降低啲畫質咪得,而加同你講明唔想出隻係違背部機嘅理念,咁你就無得駁啦ww!
FF隨住坂口博信離開真係玩撚完
坂口博信 負責FF1-10 及12(聽聞中途離開SE。

FF13 同FF15就係冇左坂口後既team做
真係要人地開到聲話你部switch 機能廢咩,任豚係要攞架黎丢
周圍都有
笑到我仆街
switch 真係無撚用,任豚冇野玩到要討論對家d game解悶

各位未有連登acc又追緊post考慮緊買唔買機既cd rom睇下,買呢部機就冇game你打搞到要圍爐取笑對家遮醜
除左switch 重有其他主機版本,pc xbox ps4都有
買switch 版會lag機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞