[Switch:3DS討論區]|HappyBirthdays|薩爾達無雙|PSO2|名偵探比卡超|(82)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
stardew valley?
SP2 啱玩嘅話有排你玩
見到有fd 1700hrs,嚇親
小V上場唔使睇,
去打ps4算
咁誇
岩岩爆左薩爾達 搵緊新game玩 唔知簡咩好
<br/>想玩咩類型?
<br/>耐玩就得 番工長時間要打機 而家爆左好悶
咩工黎,可唔可以介紹黎做下
Splatoon 2 Initial release date: July 21, 2017 -> 253 days
1700/253 = 6.72hours/day
仲要真係每日都打
玩到好似返工咁,真係痴線
佢好似全職廢青定讀asso u果d黎
會唔會玩到頭暈 玩親槍game都係
基本上同真三一樣,但打boss要針對弱點用道具黎打。zelda無雙係暫時咁多隻無雙中評價高水準果堆黎。
牧場幾時出
屈dee卡比卡關搞到冇時間嚟發表偉論
岩岩爆左薩爾達 搵緊新game玩 唔知簡咩好
以前冇玩過zelda 但係打完呢隻忍唔住買埋zelda無雙玩
無雙係咩玩 同真三果d一樣?
基本上同真三一樣,但打boss要針對弱點用道具黎打。zelda無雙係暫時咁多隻無雙中評價高水準果堆黎。

Dqb都值得推介返工搭車玩
我出機既主因
上網睇下先 聽日番工去買
又番工買又番工打咩工咁正
this is not 牧場物語
Arc System Works announced Wizard's Symphony for PS4/Switch. It's a DRPG and coming out in 2018. The game takes place in the same world as Wizard's Harmony series.
http://blog.esuteru.com/archives/9085486.html
如果係咁柒 我實斬佢
有switch份 辣殺驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞