[Switch:3DS討論區]|HappyBirthdays|薩爾達無雙|PSO2|名偵探比卡超|(82)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
cd rom/未買機既網友請睇

鈴木裕:暫未考慮《莎木3》Switch移植 不在計劃之內

在法國網站Gameblog的一個採訪中,鈴木裕被問到是否會由任天堂主機Switch的版本,他表示在2015年遊戲剛剛公佈的時候,沒人知道Switch未來的大火,所以他們壓根沒有把Switch考慮在內。

Gameblog還認為這可能是一個秘密信息,想要從開發者哪裡打聽消息,鈴木裕付之一笑,表示這根本沒有什麼好說的,Swicth根本不在他們的計劃之內。

可能還會有人記得,最初的《莎木》就是一個任天堂Dreamcast主機上的遊戲,不過看起來,《莎木3》至少在近期不會再次回到任天堂的設備上了。

《莎木3》將由Deep Silver發行,在今年發售。

大家唔好買switch ,冇game出架
都話我冇對呢個post比正負皮,要我講幾多次先信
佢哋仲有薩爾達啊
隻莎木3整成點都未知
點解要咁在乎
又多隻狗
兩個負評
好痛
完全封鎖尊sir
無機打入黎幫手推post兼做例子表現邊個族群係特別鐘意引戰既垃圾真係好偉大
好過扮唔在意其實好在意既族群
超正,完全封鎖隻狗
最好出埋post嘅封鎖功能,post都唔俾佢入
會因為你9up幾句就唔買既人跟本冇資格做任豚
應該得弱智先會以為9up幾句就影響到人
買左happy birthday 完全唔識玩
我自己開post咪得
任天堂dreamcast
其實今年出唔出到都成問題,暫時發佈嘅料睇落變晒味
同大亂鬥一樣
Sega:原來我部dc係老任出
尊sir話係就係啦
死任豚
抵啦 已經係咁叫人唔好用3廠dock 講左好多磚機事件 仲要用
要死唔俾你去死咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞