[Switch:3DS討論區]|HappyBirthdays|薩爾達無雙|PSO2|名偵探比卡超|(82)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
啱啱玩完odyssey ,想試玩下RPG, 但唔玩Zelda 而玩xenoblade 2係咪好on居?

因為未玩過zelda系列,見xenoblade 個日系畫風幾得意,不過睇評價係咪戰鬥系統柒柒地
dee哥
無玩過zelda都無問題
Zelda絕對係必玩之作
想快D玩到SD gundam同太鼓
RPG真係唔太啱我無耐性
唔撚係掛
D畫風柒到不能直視喎
十足山寨game
玩著Happy Birthdays先
zelda botw 算係 action adventure 多過 RPG
我覺得 botw 完全唔算係 RPG
https://youtu.be/DPiZV1v006o
可以睇下呢個人介紹
係教學唔夠清晰 太複雜
你了解左成個系統會好好多
另外故事 同 音樂 都好好
又耐玩 值得玩

相反 薩爾達 太自由 變化太多
主線比較薄弱 但可以做既野好多 一樣耐玩
同埋bgm好安靜 配合返副題曠野之息
以前一直覺得zelda帶綠帽個look好柒所以一直冇玩過
今集試下玩真係不得了 所以絕對唔洗擔心以前冇玩過
仲要咁岩今集換件藍衫型返d
Harvest moon 呢個名畀呢間野用黎出新game真係終極on9
xenoblade 2 個戰鬥系統你唔識玩又唔嚐試去了解咪覺得柒囉。
zelda今次同過去系列完全唔同玩法,基本上唔需要諗過去有冇接觸過。
吓...交代下姐 好明顯就係新手玩完odyssey,想試下rpg咪問下大家介紹...
Thanks share
試完arms個global test punch覺得打擊感幾正 但本身唔多鐘意上網競技game
想問下小弟想係eshop買Bayonetta1同2集邊個server會平D/抵D?
749跳到756
熊 好耐冇見 BTW邊到買會平D?
嘩 隻GAME可以玩咁耐架
Zelda 係個公主
玩完點會唔知 我怕我講link講完佢會完全唔知我講緊咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞