[Switch:3DS討論區]|HappyBirthdays|薩爾達無雙|PSO2|名偵探比卡超|(82)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
咁似大陸整果啲
因為依度係香港,依個post大部份都係香港人

星のワドルディ25周年

http://www.kirby.jp/25th/waddledee/
係出就好
官方既成真都唔出奇 反正有pokemon go做例子
認真呢
都冇game玩破解都冇用,又唔係冇錢買正版game
有啦,咪係第一頁個d大餅list
唔洗魚人節都玩緊任豚
我同緊魂XX理性討論你話我無謂既對罵
應該要見到全個海都係大眼水母
我又有機,只不過想呢部機有多d game比我買黎玩,你又講到我好似唔想其他人買呢部機玩

我就係英文唔好搵唔到錢玩車買樓所以買呢部機消磨時間點知比呢部機伏咗
咪係,不過呢部就算破完都係冇game玩
仲係用3DS Engine
Unreal D人請哂去邊
痴撚線
諗起nier個dlc
算啦,見呢度d討論氣氛咁差等我貼d笑話舒緩一下氣氛

有一天 一個記者去旺角信和採訪

他看到了一群機迷,他就去問機迷說:「平時你的興趣是什麼?」

第一個機迷說:「吃飯 睡覺 打機 串任豚?」

記者有點不解,他就陸續問了其他機迷

第二個、第三個、…一直到第n-1個都是說:「吃飯 睡覺 打機 串任豚。」

這時候記者有點累了,他就問最後一個隻機迷:「你平常的興趣是什麼?」

這時候機迷說:「吃飯 睡覺 打機」

記者很高興有不一樣的答案,就問:「你怎麼沒有串任豚?」

機迷白了記者一眼說:「我就是任豚。」
公海啲乞衣同依度有咩關係?
又要執腸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞