[Switch:3DS討論區]|HappyBirthdays|薩爾達無雙|PSO2|名偵探比卡超|(82)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
ACT GAME
我估隻驚就係要咁玩?
因為唔同環境適合唔同生物,個演化就係咁
班索狗好煩
死毒撚有病睇醫生啦,阻住睇post
成群失敗者
點解要我list 你想駁我唔係應該你搵既咩?
叫我自掘墳墓?
有咗完全封鎖都係比人屌
原來你都知係墳墓
買咗switch 咪係
對家某d game畫大餅都重有好多第三廠出勁作比佢
但switch 唔靠老任個堆自家大作靠第三廠根本唔掂,印度game?
今年switch 得卡比,猩猩冷飯同年尾/出年頭隻大餅鬥先似d樣

唔好意思,卡比重要變咗低b game,姐係今年得返大餅鬥
原來你都知買左switch
ps4就係墳墓 洞起部機係幾似墓碑既
點解要我list 你想駁我唔係應該你搵既咩?
叫我自掘墳墓?
原來你都知係墳墓
買咗switch 咪係
原來你都知買左switch
ps4就係墳墓 洞起部機係幾似墓碑既

係買咗switch 呢部墳墓機
switch 其實棟起部機都好似神主牌
講起三廠墳墓就諗起
真三八 二之國 女武神全部大爆死
反而卡比賣出差唔多咁多代最好既成績
仲講明會陸續免費更新
八方旅人 馬網 同太鼓 仲有倒戈過黎既古惑狼
夏天隨手都拎到一大炸作作品出黎
奧德賽同大亂鬥呢啲千萬大作公佈唔使一年就玩得到
見你食慣戰神 Trico ff7re 莎木 蜘蛛俠呢啲餅見到咩都覺得係餅真係好可憐
對家某d game畫大餅都重有好多第三廠出勁作比佢
但switch 唔靠老任個堆自家大作靠第三廠根本唔掂,印度game?
今年switch 得卡比,猩猩冷飯同年尾/出年頭隻大餅鬥先似d樣

唔好意思,卡比重要變咗低b game,姐係今年得返大餅鬥
講起三廠墳墓就諗起
真三八 二之國 女武神全部大爆死
反而卡比賣出差唔多咁多代最好既成績
仲講明會陸續免費更新
八方旅人 馬網 同太鼓 仲有倒戈過黎既古惑狼
夏天隨手都拎到一大炸作作品出黎
奧德賽同大亂鬥呢啲千萬大作公佈唔使一年就玩得到
見你食慣戰神 Trico ff7re 莎木 蜘蛛俠呢啲餅見到咩都覺得係餅真係好可憐

陰公囉,得八方雲集,馬網球同太鼓古惑狼呢隻ps4 炒冷飯

ps4 4月有戰神,5月有Trico,已出既有人中北斗同mhw

我唔食個3隻餅都大把game玩,唔該曬你同我數出黎喎

4月同5月ps4 又有兩隻大作
出咗大餅鬥先講啦
第一次試玩arms好好玩
請問巴打玩美版定日版好?
4月1號 #1
弱智人玩弱智game
trico等左10年由ps3去到ps4先食到
戰神就4年
其他都唔知去左邊
仲有 death stranding 希望唔好擱淺到ps5先有啦
因為仲要係ps4死之前出 然後再係ps5到出4k高清版架嘛
好似仲有隻the last of us2 播左年幾片年份都見唔到一個
愈變愈多餅 唔通sony係耶穌? 唔怪得知咁多門徒
女武神還可以啦
經歷過上集黑歷史
依家都只係比1差少少
黎緊仲有Switch版
其實FF15前身FF13V都係
FFA13又降格去左PSP變ZERO
不過呢D SE自己都有責任
仲有KH3
4月1
唔玩trico同戰神ps4 都大把其他game啦
學似switch 咁第三廠唔鳩理你要靠曬自家大作咩

要你數多隻the last of us真係辛苦你啦喎,你休息下先,我幫你數其他大餅

2018年:
3DS Persona Q2
3DS 路易吉洋樓1
Switch Morphies Law
Switch Arena of Valor (王者榮耀/傳說對決)
Switch ANONYMOUS;CODE
Switch Wolfenstein II: The New Colossus
Switch 耀西島新作
Switch Starlink: Battle for Atlas
Switch Travis Strikes Again: No More Heroes
Switch 洛克人11
Switch 美麗新世界/美妙世界 -Final REMIX-
Switch My Time at Portia [eShop]
Switch Dead Cells
Switch Shining Resonance Refrain
Switch Steins;Gate Elite 7800YEN
Switch 東方計劃 不可思議的幻想鄉 TOD -RELOADED- Asia All-in-One Edition [中文]
Switch SaGa Scarlet Grace
Switch Little Dragons Cafe
Switch Bloodstained: Ritual of the Night
Switch 任天堂明星大亂鬥 [中文]
Switch Undertale

2019年:
3DS Mario&Luigi RPG 3 DX
Switch For The King

發售日未定:
Switch 牧場物語新作
Switch 極限顛峰[Steep]
Switch PEACH BALL 閃亂神樂 [eShop限定]
Switch 勇者鬥惡龍XI
Switch Ultimate Chicken Horse
Switch Metroid Prime 4
Switch 真女神轉生V
Switch 逆転裁判
Switch 僕のヒーローアカデミア One's Justice
Switch Hollow Knight
Switch Bayonetta 3
Switch 打吡賽馬
Switch Tales of 系列
Switch Pokemon RPG作品
Switch Nekopara 系列
iOS/Android Mario Kart Tour [2018財政年度完結前出]
Switch 索斯機械獸 新作
Switch RollerCoaster Tycoon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞