[Switch:3DS討論區]|HappyBirthdays|薩爾達無雙|PSO2|名偵探比卡超|(82)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
玩完zelda同mario 奥德菜就賣得
買呢部機玩卡比已經好唔正常
影任豚打飛機好過
廢機 廢game 廢玩家
天作之合
又畫大餅
有人痴Q左線係到單機屌哂人老母咁
笑死
睇黎抬舉自己鍾意既平台對佢人生真係好重要
想像到佢不斷copy個game list
係到重複對住個mon大叫 垃圾 低B 冷飯個樣
又話ps4好多game玩既 仲唔玩? 定係冇錢買
慢慢單機啦

hi
任豚永遠都唔接受理性批評,一唔夠人講就搬對家d缺點去做擋箭牌,唔會去改善好自己
完全表現出支那人臭蟲論

ps4又畫大餅
問題係呢兩年任記自家大作好少
係討論唔係玩 點知道任豚咁唔接受理性建議
跟著就冇啦 呢部咁純日廠既switch 出咗成年都係得兩隻rpg game玩
魚人節快樂
戇尻仔
有無潮文抄下?

論點重複不在話下,我討論隻game點玩啫,你又屌部機點廢啲game垃圾阻住我討論。

喂,大佬,我想討論啫⋯⋯

如果我想玩,隻game出起Linux 我都要買㗎啦。
你理得我比幾多錢值唔值,你幫呢度人比錢買所有game 無所謂聽晒你話玩咩又點。

打飛機咁私人既野我就不嬲收埋做既,你係都要打開房門阻我打J咁同阻人扑野燒春袋有咩分別?

市場就好公平既,差既野自然被淘汰。但你想影響市場?好啦,比你說服全個遊戲台hardcore gamers唔買咪又係得幾百人。想影響全世界銷量?照下鏡先啦睇你英文都唔識多句。
Block柒咗條過街老鼠咪算
打和
佢知自己屌錯game唔敢回連負評都唔敢
想戰平台連啲基本常識都冇
睇小丑表演好過引
講哂老母仲話自己理性討論
難得我鬼咁開心隻新game係咁玩都爆唔到尼斯湖水怪
連有bug都唔太理

佢係要唔底得我買垃圾game

都係個句,我玩咩同人討論關你咩事🤷🏻‍♂️
我諗正常人見到隻狗住黎吠都識分人同狗
咁見到狗吠洗咩應佢
唔想再成個post都無謂既對罵
我自己都屌到厭,屌極都咁就咪理佢算啦
請各位善用完全封鎖
由得佢單機連登

下個post唔該置頂提人block條傻鳩
望下第一頁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞