[Switch:3DS討論區]|HappyBirthdays|薩爾達無雙|PSO2|名偵探比卡超|(82)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike

係咪crossover左荒木大神,好有jojo feel
任豚興趣點會有打機?
根本都冇驚
最多咪等下大叻
一入黎成日都見到索狗任豬互屌,好撚煩
要格劍唔該出去公海開post 到格飽佢啦
我入黎係想睇下情報,睇下啲巴打絲打對啲game 既評價
利申:兩部機都有,完全唔明有咩好嘈
咁又係,你啱
完全封鎖咪得
點解會係各打五十大板
咁先中立
係lo,明明得班索索吠都入埋我地數,果然任豚係原罪。
因為我想同任豚理性討論,點不知件魂乜鳩冥頑不靈引戰挑起火頭
洗版式既惡意留言叫理性
講野可唔可以至少有番基本既良知啊
若果佢有就唔係咁
佢地愈勤力咪顯得索索愈唔掂
Block左佢算啦,仲理佢
佢同啲三歲細路無分別,你越理佢佢就越嘈
連仔幾時加返個 display show 返有幾多人 block 咗一個 user 呀
唔係我入黎理性討論個post邊有咁熱鬧

對家唔掂?你理掂自己愛機好過啦,卡比又收咗皮,隻大餅鬥又唔知幾時出,年中先得隻忽忽冷飯
50笑100
我唔入黎咪又係靠樓主貼埋d垃圾news同d on9 仔問幾時有大叻
尊sir爆響口話老任係50步SONY係100步
即係承認左SONY仲衰
你覺得係咪係囉
我唔覺得係
所以覺得你咁講好柒
講咗話block 都唔知幾耐,最後都係抵唔住氣還口
似足中共d駝鳥心態
洗版式既惡意留言叫理性
講野可唔可以至少有番基本既良知啊
若果佢有就唔係咁
佢地愈勤力咪顯得索索愈唔掂
唔係我入黎理性討論個post邊有咁熱鬧

對家唔掂?你理掂自己愛機好過啦,卡比又收咗皮,隻大餅鬥又唔知幾時出,年中先得隻忽忽冷飯
50笑100
我唔入黎咪又係靠樓主貼埋d垃圾news同d on9 仔問幾時有大叻

理性討論,淨係想問一句,兩周賣30萬,多過真38加人中北斗,咁係叫收皮?
咁果兩隻係算咩
再者,octopath traveler同mario tennis又做咩唔見左,唔係又低b game掛?
另外,nintendo labo又就出,dark souls remastered又係5月
咁既話由3月到7月都一直有新作或大作remastered
咁都叫無驚?
我今次真心理性問
唔好將labo計入去先,未必有港行
台灣已經講左冇台行。
要買實買到實有水貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞