[Switch:3DS討論區]|HappyBirthdays|薩爾達無雙|PSO2|名偵探比卡超|(82)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
返工放工都成個鐘
唔打機悶到死
希望忍到手唔好dum部機落地啦
一過就要人地全部game save 過晒架喎
你個fd o唔ok呀
pso2有得dl啦喎
DL落黎望下咩料先
買個pro制拎嚟飛
打switch 重悶過返工
ps4 冷飯
yes but 4/4先開ser
岩岩望到
我記得我有個日SER ACC但完全唔記得左
http://www.4gamer.net/games/391/G039176/20180325001/
「進撃の巨人2」に,巨人を操作して人間を喰らう「捕食モード」が実装。パーティーゲームチックな対戦が楽しめたプレイの模様をお届け
尊sir係講緊同ps4一齊食呢個冷飯
定記錯左,佢本身係ps3架wor
呢個系列ps4 都有
終於打完星之卡比100%
差砌圖未滿 (砌圖未滿都俾100%
今次真格鬥王唔算太難,難度喺三重dx同機械人星球之間
機械人星球我打足一日,三重dx兩次過,新星同盟我五六次就過到
你1人定4人過

今次用投擲既話輕鬆過
超能,電腦:畫家*2,石頭
要用1人過先叫真挑戰成功
(對於三廠dock燒機一事)

Nintendo : Nintendo (recommends) that Switch owners only buy officially licensed Switch products . . . Unlicensed products and accessories do not undergo Nintendo’s testing and evaluation process. They might not work at all with our game systems, and they could have compatibility problems with certain games, the Nintendo Switch system itself, and other licensed accessories and peripherals.
開始掌握到
卡比ver2.0更新已出

gameplay
https://www.youtube.com/watch?v=eqBQT_ErLec

真正既大餅圖,少左太鼓同蒼翼默示錄
仲有tales of系列,牧場物語,DQ11,火紋同埋ダービースタリオン
應該會e3公開上面fe,dq11再加多個?
加埋pkmon,smash,同metroid
有冇咁樂觀
Derby stallion 都有
其實知唔知點解會燒機 利申 唔熟電子野
火紋點都會有架啦,一直都18年內,9月個direct先公開就太遲啦
Smash就唔洗講啦
Pk mon我諗64啦,財報都 18 or later
早排又有歐洲本土化招募,早兩日又有消息話今年12月出

Tales of 同牧場物語就真係靠估啦,3月3個logo擺到宜家,出一個都好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞