[Switch:3DS討論區]|HappyBirthdays|薩爾達無雙|PSO2|名偵探比卡超|(82)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
唔該ching
我開我怕你地會介意咋,又有d人可能block咗我變咗搵唔到個post討論
屈dee說:
卡比好難玩成日卡關
有冇攻略
話說前日同班fd去partyroom玩
有個女仔帶左部機黎 話要搵人幫佢過星之卡比
佢同另外幾個女仔打final打勁多次都過唔到
係咁係際司到全滅
我後來join佢地一齊玩
佢地3個係咁死 訓係地下到救救我
4人合體果個飛機mode 佢地完全唔識避隻王啲技
要全程我控制 所以話卡比簡單 其實都只限有打開機既人
你又賤唔哂
姐係尊sir無囡?
Btw,睇fb gp好似好多老豆都話個女玩得好開心
就算平民遊戲果段片下面d comment都係咁

等睇nintendo labo出左之後比人笑低b驚
通常星期六日都唔係度
你唔識玩啦
我係你就扮廢第一個死要佢地瘋狂carry我
我夠知細佬玩玩具車都好滿足
任記mario d game好平衡到大人同小朋友既玩家
mario d game要打曬隱藏野一d都唔易

但switch卡比只係純低b game一隻
overcooked switch買實體好on9
尊蛇又發功了
隻Payday值唔值得買?
求救! 插左個fd個副廠叉電 死左機 點搞 上網睇 呢排好多人中招
星期一朝打電話上代理預約維修啦,呢度班垃圾點會識同你格住個網絡整機

其實整唔整都擺,呢部機都冇乜game出
巴打做咩唔接電話
好心你唔好成日貼埋呢D野引人注意
邊度有Switch嘅預付卡賣,唔想用paypal
可以用TAP & GO喎
香港買預付卡好貴
唔係得paypal同信用卡咩 想在美服買human fall flat
尊sir係咪所有問題都識隔任個mon整好
尊sir係咪所有問題都識隔住個mon整好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞