21900沽左,你問我答

1001 回覆
10 Like 11 Dislike
其實private group又點?

100%準就無窮人啦

自己睇得咁準又會教人既?

街外錢賺唔晒所以教大家一齊賺?
想問下美股星期一會唔會開市?
我都沽左

第一個位睇210-212先
樓主好勁 可唔可以打救下我呢啲小股民
尊敬的客戶,港、美股將於1月2日(周一)各休市一天。所有資金和股票提存等相關服務暫停處理,敬請知悉。

Happy New Year!

thx bro
939成百億成交

我又真係想睇吓你農曆完之後會點改良

故事教訓你冇咁大個頭唔好戴咁大頂帽

知唔知點解我知你唔識?因為識嘅話唔會喺219 short

topic end, good luck

我上面一早講左有private group,你又重覆有乜意義?

股市只有贏or輸

你條廢柴講明吾可以爆出去,你都係甘copy出去,有料就吾使入group 攞料啦~誠信有問題既人去炒餸拉

甘你老母,拉你老母,返5p啦,字都未識打就係度吠
其實private group又點?

100%準就無窮人啦

自己睇得咁準又會教人既?

街外錢賺唔晒所以教大家一齊賺?

冇人教緊wor 我剩係話我沽左,冇話實贏

沽左未?
我都沽左

第一個位睇210-212先

最後一提,要沽就快手,到時跌左唔好問我追唔追沽好

至於樓上果幾條友,你理得我抄定改良定點?賭錢只有贏or輸,何況你地個劍仙實中架?我贏輸都係自己錢,與佢冇關架bor
沽張細期姐
最多咪-萬幾千上落
講到好似國家機密咁
沽張細期姐
最多咪-萬幾千上落
講到好似國家機密咁

唔通正股過百萬又話你知咩

一張細期唔係錢呀
沽張細期姐
最多咪-萬幾千上落
講到好似國家機密咁

一張細期唔係錢呀

一角幾毫都係錢

沽左未?

請問用224既熊夠唔夠穩陣呢?

請問如果跌到去205 佢既stock level係咪去到min呢?如果係 咁佢係咪一定吸返上去 而唔會繼續派呢?

你話大戶仲有1000點貨未派 咁如果佢唔派住 反而吸返上去max stock level先再派 向上目標又睇幾多呢?
沽張細期姐
最多咪-萬幾千上落
講到好似國家機密咁

一張細期唔係錢呀

一角幾毫都係錢

Agree

沽左未?

請問如果跌到去205 佢既stock level係咪去到min呢?如果係 咁佢係咪一定吸返上去 而唔會繼續派呢?

你話大戶仲有1000點貨未派 咁如果佢唔派住 反而吸返上去max stock level先再派 向上目標又睇幾多呢?

穩陣d咪22600,搏d咪22300,今日企穩左第一日,企穩得今日Day high以上收市都好大機會要止蝕。搏唔搏自己諗。

到min亦可以借貨沽落去,但唔會last得耐。

一但開始左就唔會停。
不知不覺就回鄉

即管睇下今日DH 2017年1月會唔會再見

沽左未?

穩陣d咪22600,搏d咪22300,今日企穩左第一日,企穩得今日Day high以上收市都好大機會要止蝕。搏唔搏自己諗。

一但開始左就唔會停。

你唔答我第3條問題既?

一但開始左就唔會停。

你唔答我第3條問題既?

23500-24000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞