21900沽左,你問我答

1001 回覆
10 Like 11 Dislike
其實到今時今日
我都睇唔明編潮文

樣子巴打
其實到今時今日
我都睇唔明編潮文

已經好簡單咁講啦喎大師兄

咁我要詳細D
我資質有限

好簡單,上次篇潮文意思係21900係鐵底,今次係23200係鑽石能量底,燈尾都唔使指意見得到

硬係覺得樓主d態度似係一個唔想衰比人睇既急進後生仔
贏果時會毫不猶豫咁出黎話比人知,輸緊果時就唔出聲
初頭買一張期指細細地,輸左就話成手正股,話正股有贏錢
但以你咁既性格,贏緊正股錢仲唔拿拿林出黎澄清貼倉咩。
依家買十幾萬既遠價long put,有錢都唔係咁賭啦 雖然你贏緊錢,但都勸你小心d啦
張LP執8格就賺27500
求樓主個倉
簡單啲黎講..

大家既祝福我都收到哂,今日跌200點已經追返突細期輸既錢。各位有心了

我入黎唔係要睇你呢啲呀
依家買十幾萬既遠價long put,有錢都唔係咁賭啦 雖然你贏緊錢,但都勸你小心d啦

硬係覺得班連登仔係廢中廢老,見人輸緊就日日出黎鞭屍,一見人贏返就潛哂水
我係後生仔,不過老豆大把錢,long十幾萬根本唔係乜野錢

大家既祝福我都收到哂,今日跌200點已經追返突細期輸既錢。各位有心了

我入黎唔係要睇你呢啲呀

要睇邊d
求樓主個倉

49張put,唔識自己計?

硬係覺得班連登仔係廢中廢老,見人輸緊就日日出黎鞭屍,一見人贏返就潛哂水
我係後生仔,不過老豆大把錢,long十幾萬根本唔係乜野錢

香港一向就貧者愈貧 富者愈富架啦 其他唔知你叻唔叻喇
不過你最醒咪投啱胎囉

中二病係咁,以為自己係真理
下次應該要6月先見到樓豬
樓主一野沽落去

你班牛仔死撚哂啦
比巴打笑下未算囉
回小小就沖出來9up
求樓主個倉

49張put,唔識自己計?

又話有正股,貼嚟俾我地拜吓
叻仔,今次莊家都要汁骨
大戶個倉依家咩環境?

典型廢物
十幾萬的確唔係咩錢

係你賭得好肉酸
十幾萬都好拎出黎講
影衰哂老豆 你估得個世界你老豆有錢咩
最好笑係果句經典識數倉潮文

典型廢物
十幾萬的確唔係咩錢

係你賭得好肉酸

拜一拜樓豬2萬八不是夢
下次應該要6月先見到樓豬

影衰哂老豆 你估得個世界你老豆有錢咩
最好笑係果句經典識數倉潮文

簡單d講,當大户吸到某一個max stock level就會停,之後開始派貨,識數倉就會知大户23500樓上冇派過貨,目的就係假身唔想比人大長put。23000附近開始派,暫時仲有約1000點既貨未派。(註: 我老豆大把錢)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞