21900沽左,你問我答

1001 回覆
10 Like 11 Dislike
加左注未
樓主係時候可以落第2注了
加左注未

應該223 沽多張大
22348出現了,樓主加左大期未?
樓主唔開post 咪無事
樓主若真係cut loss單聲呀唔該, 有參考價值呀, thx
22348出現了,樓主加左大期未?

如果唔落返283
咁可能現貨要見埋452 先肯回落了
樓主若真係cut loss單聲呀唔該, 有參考價值呀, thx

我做credit , d人一cut loss 之後你跟嘅話通常都賺

我做credit , d人一cut loss 之後你跟嘅話通常都賺

咁要請教定樓主咩位止蝕或者咩位再加倉

咁要請教定樓主咩位止蝕或者咩位再加倉

佢話繼續沽既原因係睇到新野
今朝都做過22207
我想知乜野新野令佢唔低位反手,要坐到上黎22400 水平
下?又返左大陸呀?
好撚柒 炒期炒到成隻狗認人做daddy
去Ifc排隊未
22420 跟你沽1
樓主係墓入面比人掘翻條屍出黎鞭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞