21900沽左,你問我答

1001 回覆
10 Like 11 Dislike
1月前會見205附近
沽左幾多
我都睇跌

但因乜原因?
沽左幾多

一張細期。
我都睇跌

但因乜原因?

簡單d講,當大户吸到某一個max stock level就會停,之後開始派貨,識數倉就會知大户23500樓上冇派過貨,目的就係假身唔想比人大長put。23000附近開始派,暫時仲有約1000點既貨未派。
升至咩位會否定你?
升至咩位會否定你?

企穩3日21960
我都睇跌

但因乜原因?

簡單d講,當大户吸到某一個max stock level就會停,之後開始派貨,識數倉就會知大户23500樓上冇派過貨,目的就係假身唔想比人大長put。23000附近開始派,暫時仲有約1000點既貨未派。

所講既大戶係單一大戶?
如何數倉?
我都睇跌

但因乜原因?

所講既大戶係單一大戶?
如何數倉?

係。
睇每日開收市價,高低位,同日與日之間既平均價

所講既大戶係單一大戶?
如何數倉?

係。

.......................
Good luck
1月前會見205附近

幾多年後既一月?
me long gold, short yen, short cny 都唔short hsif
1月前會見205附近

幾多年後既一月?

2017年

所講既大戶係單一大戶?
如何數倉?

係。

.......................
Good luck

Thanks
me long gold, short yen, short cny 都唔short hsif

點解?
預幾多點會止蝕
預幾多點會止蝕

企穩21960收市3日不問價止。
預幾多點會止蝕

如果開市裂口爆升你會點部處?
預幾多點會止蝕

21960不會企到3日,lets see.

如果開市裂口爆升,咪輸錢囉

你個名好配合 我都睇跌,不過股貨係手
預幾多點會止蝕

OK 支持 留名跟進
預幾多點會止蝕

OK 支持 留名跟進

留名跟進,good luck
呢個一月,淡友慘過食屎呀
我都係呢個位沽左 但我睇198
如果岩岩結算係214 216 我就睇204
不過佢推左上去 依家睇198

你個名好配合 我都睇跌,不過股貨係手

我當然都有正股係手,長揸為主,期指只係副業。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞