21900沽左,你問我答

1001 回覆
10 Like 11 Dislike
連登仔真係好傻好天真,21900沽左一張期指夾幾千點就以為人地輸到入肉
等睇留言笑我改圖
連登仔真係好傻好天真,21900沽左一張期指夾幾千點就以為人地輸到入肉

同意
簡單d講,當大户吸到某一個max stock level就會停,之後開始派貨,識數倉就會知大户24000樓上冇派過貨,目的就係假身唔想比人大長put。24500附近開始派,暫時仲有2000點既貨未派。

同意
簡單d講,當大户吸到某一個max stock level就會停,之後開始派貨,識數倉就會知大户24000樓上冇派過貨,目的就係假身唔想比人大長put。24500附近開始派,暫時仲有2000點既貨未派。

咁依加贏定輸
我認我睇錯左,但我最後都係贏bor,

你個7頭俾人玩左3個月先夠膽上水
7就7左架啦你

7就7左架啦你

你班7頭以為玩左人3個月,其實係我都冇咁得閒理你班傻鳩係度自high。

我成手正股長揸+一張short, 正股贏就唔洗多講,張short夾幾千點又點?我咪就係等緊一個機會溝貨翻本。依加贏返又唔抵得?你連邊個係傻仔都未知
留名等睇樓豬又睇錯市再度潛水
好期待下星期
好期待下星期

可以上水幾多日
好期待下星期

其實到今時今日
我都睇唔明編潮文
拎十幾萬long遠價
其實到今時今日
我都睇唔明編潮文

已經好簡單咁講啦喎大師兄
其實到今時今日
我都睇唔明編潮文

咁我要詳細D
我資質有限
其實到今時今日
我都睇唔明編潮文

咁我要詳細D
我資質有限

X2
好期待下星期

好期待
主角上水
拎十幾萬long遠價

小數目姐,根本仲有大把cash

7就7左架啦你

你班7頭以為玩左人3個月,其實係我都冇咁得閒理你班傻鳩係度自high。

我成手正股長揸+一張short, 正股贏就唔洗多講,張short夾幾千點又點?我咪就係等緊一個機會溝貨翻本。依加贏返又唔抵得?你連邊個係傻仔都未知

求教學
主角上水

等班傻仔自high夠咪上水

7就7左架啦你

求教學

本多終勝,完
其實到今時今日
我都睇唔明編潮文

咁我要詳細D
我資質有限

好簡單,上次篇潮文意思係21900係鐵底,今次係23200係鑽石能量底,燈尾都唔使指意見得到
主角上水

等班傻仔自high夠咪上水

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞