21900沽左,你問我答

1001 回覆
10 Like 11 Dislike
樓主改左名

情場小毒撚
老美就到21900可以沽喇

差1000點

差1000點

900咋 渣ga

的確
今日129 344 加埋除2,期指237 前就停低
仲要上唔返160,係麻麻
但佢係夾住056 同160 之間,實差架咩?
可以fing你上348 先再落呢

但anyway,早幾日已話你早得滯開啦
仲要同我打嘴炮
睇你點死,劍仙已經知有人出賣佢既料,你自己又唔曉,今次無人教你啦

第一,你點知我219 put係all in定第一注?你話fing我上22348,若果我223加一張大期,拉暈average 22233又得唔得呢?

第二,你馬後炮講乜都得,你知早開咁你有冇先call後put?

第三,由頭到尾我都冇請教過佢wor,我strong hold得唔止蝕係因為我睇到d新野,我根本唔再需要呀乜仙,唔通真係本多終勝呀?就即管睇下我點死

最後,要大力恥笑可以留返我平倉先黎笑,依加邊個笑到最後都未知

如果你認到其中一個數係點黎,咁就知我唔係馬後炮啦
同埋你話上到去再溝貨,得既
但你自己以3日企穩21960 為界,上到去又溝貨
咁到底21960 呢個位有咩用?
turn out 又係坐
咁你唔使開post la
講坐有邊個唔識呀?
連登使唔使搵人止蝕又開個post 示範,俾人斬倉又開post示範呀?

另外,假設我呢幾日都無買賣丫(雖然有),你輸錢咪仲肉酸過無玩既人?
開聲講到輸得好精明咁
我都未見過有人咁開post 既

anyway 你睇到新野咪恭喜你囉
不過唔知你有無足夠backtest 啫
呵呵

你連咩叫輸錢都未知 我倉都未平你就當我輸左咁

策略有變就當人因為輸錢所以坐倉,凡事唔好咁表面啦。

大家睇得太表面啦,人地有Strong Hold必勝法

每跌1000點溝一張,本多終勝

的確
今日129 344 加埋除2,期指237 前就停低
仲要上唔返160,係麻麻
但佢係夾住056 同160 之間,實差架咩?
可以fing你上348 先再落呢

但anyway,早幾日已話你早得滯開啦
仲要同我打嘴炮
睇你點死,劍仙已經知有人出賣佢既料,你自己又唔曉,今次無人教你啦

第一,你點知我219 put係all in定第一注?你話fing我上22348,若果我223加一張大期,拉暈average 22233又得唔得呢?

第二,你馬後炮講乜都得,你知早開咁你有冇先call後put?

第三,由頭到尾我都冇請教過佢wor,我strong hold得唔止蝕係因為我睇到d新野,我根本唔再需要呀乜仙,唔通真係本多終勝呀?就即管睇下我點死

最後,要大力恥笑可以留返我平倉先黎笑,依加邊個笑到最後都未知

如果你認到其中一個數係點黎,咁就知我唔係馬後炮啦
同埋你話上到去再溝貨,得既
但你自己以3日企穩21960 為界,上到去又溝貨
咁到底21960 呢個位有咩用?
turn out 又係坐
咁你唔使開post la
講坐有邊個唔識呀?
連登使唔使搵人止蝕又開個post 示範,俾人斬倉又開post示範呀?

另外,假設我呢幾日都無買賣丫(雖然有),你輸錢咪仲肉酸過無玩既人?
開聲講到輸得好精明咁
我都未見過有人咁開post 既

anyway 你睇到新野咪恭喜你囉
不過唔知你有無足夠backtest 啫
呵呵

你連咩叫輸錢都未知 我倉都未平你就當我輸左咁

策略有變就當人因為輸錢所以坐倉,凡事唔好咁表面啦。

大家睇得太表面啦,人地有Strong Hold必勝法

每跌1000點溝一張,本多終勝

青姐40000點 仲要溝多16張
有排鞭
樓主改咩名都會喺呢個post到睇到
情場小毒撚

差1000點

900咋 渣ga

800咋 渣ga
樓主改咩名都會喺呢個post到睇到
情場小毒撚

會員編號69645,為大家帶來無盡歡樂同驚世潮文
有 "毒撚" 無窮人
Dji
美股又大升,多謝樓主做沽家,拜拜
見證歷史一刻
樓主目標位快到
樓主目標位快到

樓主會戰勝歸來
我驚跌盡都落唔返樓豬開倉位
樓主會戰勝歸來

又見到 又要bin C
笑撚到gap gap聲,個post足足早開咗兩個月!
鞭足兩個月樓主一定好爽啦
鞭足兩個月樓主一定好爽啦

第三個月準備!
又見到 又要bin C

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞