21900沽左,你問我答

1001 回覆
10 Like 11 Dislike
日升夜升
7到唔敢上黎 潛到期結
好明顯樓豬PUT DOW啦, BIN乜柒

樓主輸人不輸陣 輸左咪上黎大方認左佢好過日日比人鞭屍呀
日日比人鞭好慘
樓豬
in 樓主 we 7's
23500 都有可能升爆
嘩....你班友仲鞭緊
樓主拎過碌柚
嘩....你班友仲鞭緊
樓主拎過碌柚

拎過碌油出黎
當抹左去啦
樓主呢d叫假輸 你班友識屁
簡單d講,當大户吸到某一個max stock level就會停,之後開始派貨,識數倉就會知大户23500樓上冇派過貨,目的就係假身唔想比人大長put。23000附近開始派,暫時仲有約1000點既貨未派。
妄想戰勝大戶同市場
234 234 234
樓主係ifc
希望樓主追call
樓主
挾到max level 結算
啦咁講,好大機會突然有大事件黑天鵝發生,
至於係咩事就唔知,股匯都會快大插一輪,帶貨係手,就連年都唔洗過啦。

經幾個唔同系統玄學同星相學計出,比起2015果個大陸股爆更高相對值。
至於係咩事就唔知,股匯都會快大插一輪,帶貨係手,就連年都唔洗過啦。

經幾個唔同系統玄學同星相學計出,比起2015果個大陸股爆更高相對值。

幾大機會?99%?

幾大機會?99%?

我地聽日一齊大叫234 234 234
第一,你點知我219 put係all in定第一注?你話fing我上22348,若果我223加一張大期,拉暈average 22233又得唔得呢?

第二,你馬後炮講乜都得,你知早開咁你有冇先call後put?

第三,由頭到尾我都冇請教過佢wor,我strong hold得唔止蝕係因為我睇到d新野,我根本唔再需要呀乜仙,唔通真係本多終勝呀?就即管睇下我點死

最後,要大力恥笑可以留返我平倉先黎笑,依加邊個笑到最後都未知
第一,你點知我219 put係all in定第一注?你話fing我上22348,若果我223加一張大期,拉暈average 22233又得唔得呢?

第二,你馬後炮講乜都得,你知早開咁你有冇先call後put?

第三,由頭到尾我都冇請教過佢wor,我strong hold得唔止蝕係因為我睇到d新野,我根本唔再需要呀乜仙,唔通真係本多終勝呀?就即管睇下我點死

最後,要大力恥笑可以留返我平倉先黎笑,依加邊個笑到最後都未知

今日收爐啦,樓主報一報二月做咩倉please

我就23000平哂call,今鋪真係指住樓主黎笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞