21900沽左,你問我答

1001 回覆
10 Like 11 Dislike
人地話一月見205喎

慢慢等啦,我就準備食call
人地話一月見205喎

Uffl
人地話一月見205喎

Uffl

全靠樓主睇法先可以有飯開咋
但樓主已經唔見左,好想佢出現返可以多謝佢
唔好放棄啊樓主 賭博係你唯一興趣黎
唔好放棄啊樓主 賭博係你唯一興趣黎

笑左 樓主燈完咁多日未跌過
講野真係唔好咁盡
特別係連登
講野真係唔好咁盡
特別係連登

山水有相逢
不過唔係而家囉
預幾多點會止蝕

賭博是唯一興趣: 「企穩21960收市3日不問價止。」

依個係一個教學例子

證明唔嚴守止蝕就好撚慘

D call set 定止賺先
第一,你點知我219 put係all in定第一注?你話fing我上22348,若果我223加一張大期,拉暈average 22233又得唔得呢?

第二,你馬後炮講乜都得,你知早開咁你有冇先call後put?

第三,由頭到尾我都冇請教過佢wor,我strong hold得唔止蝕係因為我睇到d新野,我根本唔再需要呀乜仙,唔通真係本多終勝呀?就即管睇下我點死

最後,要大力恥笑可以留返我平倉先黎笑,依加邊個笑到最後都未知
第一,你點知我219 put係all in定第一注?你話fing我上22348,若果我223加一張大期,拉暈average 22233又得唔得呢?

第二,你馬後炮講乜都得,你知早開咁你有冇先call後put?

第三,由頭到尾我都冇請教過佢wor,我strong hold得唔止蝕係因為我睇到d新野,我根本唔再需要呀乜仙,唔通真係本多終勝呀?就即管睇下我點死

最後,要大力恥笑可以留返我平倉先黎笑,依加邊個笑到最後都未知

仲未bin完
樓主識撚睇市咩 純9賭 輸撚死你呀
出黎9up 反左手都好 人又唔見

一日未放都未算輸
等緊你止付蝕呀! 你止完我先有信心沽
228都黎啦樓主 回魂啦
仆街要買個西瓜去海邊丟苦海搵樓主
仆街要買個西瓜去海邊丟落海搵樓主
呢個一月,淡友慘過食屎呀

咁我咪食得屎

呢個一月,淡友慘過食屎呀

咁我咪食得屎

聽日買西瓜比佢食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞