21900沽左,你問我答

1001 回覆
10 Like 11 Dislike
推返上嚟先
樓主一日唔平 個市都會一路升

天晴巴走埋過黎笑
又bin
強貼再留名
拜一拜上26000先
簡單d講,當大户吸到某一個max stock level就會停,之後開始派貨,識數倉就會知大户23500樓上冇派過貨,目的就係假身唔想比人大長put。23000附近開始派,暫時仲有約1000點既貨未派。

派貨未樓豬

又話會cut loss 宜家變strong hold 咁叻仔

引用樓上巴打: 唔好成日用你嘅預期去預測個市 應該由睇嗰市嘅反應去做倉

的確
今日129 344 加埋除2,期指237 前就停低
仲要上唔返160,係麻麻
但佢係夾住056 同160 之間,實差架咩?
可以fing你上348 先再落呢

但anyway,早幾日已話你早得滯開啦
仲要同我打嘴炮
睇你點死,劍仙已經知有人出賣佢既料,你自己又唔曉,今次無人教你啦

第一,你點知我219 put係all in定第一注?你話fing我上22348,若果我223加一張大期,拉暈average 22233又得唔得呢?

第二,你馬後炮講乜都得,你知早開咁你有冇先call後put?

第三,由頭到尾我都冇請教過佢wor,我strong hold得唔止蝕係因為我睇到d新野,我根本唔再需要呀乜仙,唔通真係本多終勝呀?就即管睇下我點死

最後,要大力恥笑可以留返我平倉先黎笑,依加邊個笑到最後都未知

樓主平倉未,我想恥笑你啦
簡單d講,當大户吸到某一個max stock level就會停,之後開始派貨,識數倉就會知大户23500樓上冇派過貨,目的就係假身唔想比人大長put。23000附近開始派,暫時仲有約1000點既貨未派
派貨倒數

又話會cut loss 宜家變strong hold 咁叻仔

引用樓上巴打: 唔好成日用你嘅預期去預測個市 應該由睇嗰市嘅反應去做倉

的確
今日129 344 加埋除2,期指237 前就停低
仲要上唔返160,係麻麻
但佢係夾住056 同160 之間,實差架咩?
可以fing你上348 先再落呢

但anyway,早幾日已話你早得滯開啦
仲要同我打嘴炮
睇你點死,劍仙已經知有人出賣佢既料,你自己又唔曉,今次無人教你啦

第一,你點知我219 put係all in定第一注?你話fing我上22348,若果我223加一張大期,拉暈average 22233又得唔得呢?

第二,你馬後炮講乜都得,你知早開咁你有冇先call後put?

第三,由頭到尾我都冇請教過佢wor,我strong hold得唔止蝕係因為我睇到d新野,我根本唔再需要呀乜仙,唔通真係本多終勝呀?就即管睇下我點死

最後,要大力恥笑可以留返我平倉先黎笑,依加邊個笑到最後都未知

樓主平倉未,我想恥笑你啦

都話樓主一日唔平 一日都會繼續升

有冇鑽研到d咩新理論

有,strong hold必勝法

金句
245 245 245
245 245 245

派到上25000
推到開2

推到開2

一定要,每日一拜
返左大陸2日,大家都好勇躍留言呀

不過放心,我未死得亦未平倉

係大陸返黎未?一個post就成為連登傳奇,可喜可賀
21900都幾肯定係今年低位。咁都俾你沽到。厲害厲害

樓豬平左未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞